17track hlásí, že spacák v hodnotě 59 dolarů letí zpět do Číny. Bez mého…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

17track hlásí, že spacák v hodnotě 59 dolarů letí zpět do Číny. Bez mého kontaktování ho tam zřejmě minulý týden odeslali celníci. Dnes tam chci zavolat. Nestalo se to někomu také? Abych případně věděl jak postupovat. Očekával jsem, že doplatím DPH, ale že to obratem vrátí zpátky, to mi vyrazilo dech. Nevím, nakolik je 17track důvěryhodný, s tracklistem přímo na Ali to nekoresponduje. Tam hlásí, že zboží je v Praze. Díky

Václav Bureš
    Guest

Hele, track17 hlásí občas blbosti, vím z vlastní zkušenosti.

Ivana Tomanová
    Guest

Me taky vratili zasilku zpet bez kontaktovani a byla za 14,80 😡

Vraniková Martina
    Guest

To je dobrý vědět, neznáte tedy nějakou apku která je lepší než Track a Česká pošta?

Petr Šimáček
    Guest

Teď jsem si všiml, že u mé zásilky na Ali je proklik na Cainiao. Tam je doslova: 08.31.2019 11:49:00 [Prague] has been exported straight seal, 08.31.2019 10:09:00 [Prague] leave [Prague].

Martina Marešová
    Guest

Napíšete sledovací číslo?

Petr Koky Stöckl
    Guest

30.8. v 17:17 – vráceno odesilateli – nečitelná poštovní adresa

Martina Há
    Guest

Hej řeším teď přesně to stejný. Psala sem číňanovi proč mi ještě nepřišel balík (19 dolarů) když už končí ta lhůta. A on mi pošle nějakej screen ze sledování, že mi to bylo doručovaný už 22,7. a že 9.8.n nto vrátili. Syn byl každej den doma a vzal by mi to, nepřišel ani lístek, a že prej než to posílají zpět tak volají, ale číslo tam nebylo. 😀 tak jako já nevím.. sem bez prachů a bez balíku a vidím že nejsem jediná

Roman Unucka
    Guest

Hlavně otevřít spor ( stalo se mi že číňan sliboval a nemám nic )

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password