https://www.aliexpress.com/…/5m-300-LED-35…/1944353158.html… ahoj, řešil už někdo z vás problém že po spojení dvou 5metrových pásků vám přestanou svítit diody? pokud ano podařilo se to už někomu vyřešit? nechce se mi kupovat další adaptér jenom proto abych zapojil 5 m a poté dalších 5m druhým směrem
Find More LED Strips Information about 5M 300Leds Non waterproof RGB Led Strip Light 3528 DC12V 60Leds/M Flexible Lighting String Ribbon Tape Lamp Home Decoration Lamp,High Quality light pigeon,China light watch Suppliers, Cheap light bulb pendant light from EnwYe 365+ Store on Aliexpress.com
Nejen zdroj ale součástky v té krabičce víc jak jeden ten pás nejspíš neutáhnou. Mám namysli koncové tranzistory v ní. Jak někdo psal výše – použìt další aktivní prvek
Nejsem elektrikář s tímhle si taky jen tak hraju, ale mám obavy že dalšímu zdroji se jednoduše nevyhnete. Když dáte silnější tak to spálíte. Čistě teoreticky by mohlo pomoct dát do série ale tím si nejsem moc jistý. Jako zdroj doprostřed 5m naprav 5m nalevo, pravděpodobně se sníží svítivost, ale fungovat by to mohlo
nemělo by se spálit nic pokud bude 12V jen s větším výkonem. do série se zvýší napětí na jednou tolik. spíše paralelně zvýší se tak proud který potřebujeme.
Kup další adaptér 😂 oni dobře ví proč je to max 5m je to na hranici toho co ta kostička zvládne navíc u RGB je dobře vidět jak na těch 5m v pásku klesá napětí a začátek pásku má odlišnou barvu než konec připojením dalšího pásku na stejný zdroj se problém ještě víc zvyditelní