Dnes přišel make up cover Dermacol tady stojí něco kolem 200 Kč a mě vyšel na…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dnes přišel make up cover Dermacol tady stojí něco kolem 200 Kč a mě vyšel na 44 Kč je i s českým návodem 😁.. Kryje velmi dobře 😊.. pokud někdo chce odkaz dodám, ale je kupovaný z Joomu.

Monička Petrová
    Guest

Mám ho také a je super 😊😊 akorát objednávám už světlejší

Nikol Martinková
    Guest

Já sem koupila na wish za 22:-D

Erika Müllerová
    Guest

Jediné smutné na to je, že je v číně povinné testování kosmetiky na zvířatech.. 🙁

Kristýna Klichová
    Guest

Pracuji v Dermacolu a tyto make-upy jsem srovnávala jak funkcí, tak složením a je to katastrofa.. když pominu tu smutnou realitu, že fake je testován na zvířatech, tak je tady další věc a to ta, ze co se týče složení, tak tento fake u coveru ani neležel. Složení je naprosto nevhodné a dokonce i nebezpečné pro pleť. Krytí a výdrž toho fake absolutně nesplňuje to k čemu byl cover vymyslen.. A co je nesmutnější? Blogerky po celém světě nám závidí, ze si tento makeup můžeme jít zakoupit do našich krásných prodejen a Vy si raději nakupujete napodobeniny z Aliexpressu, místo byste podporovali NAŠÍ ČESKOU FIRMU!!

Andrejka Holubová Cibulová
    Guest

Odkaz prosím děkuji

Veronika Rytychová
    Guest

demacol=primalex

Petra Genzerová
    Guest

Já teda nejsem zastáncem patlat si na obličej ropné přípravky, ale cena je good 🙂

Jarka Kudrnová
    Guest

Jen jsem se chtela s Vámi podělit o zkušenost. Ale přineslo to víc škody jak užitku 😁. Každý má snad svůj rozum. Kdo si ho bude chtít koupit tak si ho stejně koupi a nezajímá ho co si o tom myslí někdo jiný. Já ho jen chtěla porovnat s originalem což jsem udělala, a ten rozdíl nevidím. Asi to bude fakt ve složení.

Janina Vaníková
    Guest

Tak to já vyhodim ty svoje stare a koupim tohle. Moc se nemaluju, prakticky makeup používám jen u moře, pod to opalovák, ale tohle je jistota. Nesnáším hnědý obličej (ano, jsem rasista) a vždy se mažu starým makeupem.

Veronika Turkova
    Guest

Prosím odkaz diky

Kristýna Weisz
    Guest

Hrozný make up, už nikdy více.

Fixa Wohnoutová
    Guest

To je spíš paštika než mejkap…

Romča Matůšů
    Guest

Je i na aliku mam ho taky a taky přišel z ceskym navodem😂

Luciie Kouřílková
    Guest

Mě Teda vůbec nesedí 🙁

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password