Dnes přišel make up cover Dermacol tady stojí něco kolem 200 Kč a mě vyšel na 44 Kč je i s českým návodem 😁.. Kryje velmi dobře 😊.. pokud někdo chce odkaz dodám, ale je kupovaný z Joomu.
Pracuji v Dermacolu a tyto make-upy jsem srovnávala jak funkcí, tak složením a je to katastrofa.. když pominu tu smutnou realitu, že fake je testován na zvířatech, tak je tady další věc a to ta, ze co se týče složení, tak tento fake u coveru ani neležel. Složení je naprosto nevhodné a dokonce i nebezpečné pro pleť. Krytí a výdrž toho fake absolutně nesplňuje to k čemu byl cover vymyslen.. A co je nesmutnější? Blogerky po celém světě nám závidí, ze si tento makeup můžeme jít zakoupit do našich krásných prodejen a Vy si raději nakupujete napodobeniny z Aliexpressu, místo byste podporovali NAŠÍ ČESKOU FIRMU!!
Jen jsem se chtela s Vámi podělit o zkušenost. Ale přineslo to víc škody jak užitku 😁. Každý má snad svůj rozum. Kdo si ho bude chtít koupit tak si ho stejně koupi a nezajímá ho co si o tom myslí někdo jiný. Já ho jen chtěla porovnat s originalem což jsem udělala, a ten rozdíl nevidím. Asi to bude fakt ve složení.
Tak to já vyhodim ty svoje stare a koupim tohle. Moc se nemaluju, prakticky makeup používám jen u moře, pod to opalovák, ale tohle je jistota. Nesnáším hnědý obličej (ano, jsem rasista) a vždy se mažu starým makeupem.