Dobrý den, objednala jsem balíček 1.9., který byl údajně odeslán a od 7.9. je u letecké dopravy. Máte někdo zkušenost, že by to bylo “u letecké dopravy” měsíc a půl?
Ježíši přestaňte číst píčoviny mají na to svoji dobu reste až balíček nedojde v dobu doručení… Tohle sledování je k ničemu jen vám to dělá vrásky na duši.
je to opravdu orientačni,nejrychlejší b objednávka zatim byla 12 dni !!! to sem koukal i já teda🙄 ale čas se blíží a bude hůř jak se začne objednávat před vanoci aby to došlo pod stromeček😂😂😂 urcitě bych nezoufal😣
Vůbec tohle nesleduju. Dojde email, že balíček je odeslaný a hotovo. Když doba je delší jak měsíc, kouknu zda nebyla doprava ukončena, pokud ne, podívám se jen kdy končí doba kvůli sporu a hlídám si to. Jinak nic. V 99 procentech balíček dojde. Opravdu tohle podrobné sledování je k ničemu.
Děkuji za rady 😊. Normálně taky nesleduji a neřeším. Jenže tentokrát jsem objednávala šaty dceři na focení s 1. Narozeniny má zítra a balíček je v 🍑🤷♀️. A to jsem myslela, že objednávám včas. No nic.