Dobrý den, objednala jsem balíček 1.9., který byl údajně odeslán a od 7.9. je u…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, objednala jsem balíček 1.9., který byl údajně odeslán a od 7.9. je u letecké dopravy. Máte někdo zkušenost, že by to bylo “u letecké dopravy” měsíc a půl?

Patricia Klingner
    Guest

kolikrát to ukazuje kraviny

David Bolf
    Guest

Ježíši přestaňte číst píčoviny mají na to svoji dobu reste až balíček nedojde v dobu doručení… Tohle sledování je k ničemu jen vám to dělá vrásky na duši.

Karcatka Karcatka
    Guest

Já mám to sami.A včera mi došly 3balicky

Skalka Josef
    Guest

Ty informace ani nečtěte, je to na nic.

Roman Vitek
    Guest

je to opravdu orientačni,nejrychlejší b objednávka zatim byla 12 dni !!! to sem koukal i já teda🙄 ale čas se blíží a bude hůř jak se začne objednávat před vanoci aby to došlo pod stromeček😂😂😂 urcitě bych nezoufal😣

Jeremy Tichý
    Guest

Některý balicky prestanou bejt aktualizovany ještě před tím než je naloží do letadla. Některý zase ukazujou všechno od začátku až k vám na poštu

David Cícha
    Guest

Největší zdržení vždycky v Česku na celnici

Petra Vrchotová
    Guest

Vůbec tohle nesleduju. Dojde email, že balíček je odeslaný a hotovo. Když doba je delší jak měsíc, kouknu zda nebyla doprava ukončena, pokud ne, podívám se jen kdy končí doba kvůli sporu a hlídám si to. Jinak nic. V 99 procentech balíček dojde. Opravdu tohle podrobné sledování je k ničemu.

Martina Klečková
    Guest

Děkuji za rady 😊. Normálně taky nesleduji a neřeším. Jenže tentokrát jsem objednávala šaty dceři na focení s 1. Narozeniny má zítra a balíček je v 🍑🤷‍♀️. A to jsem myslela, že objednávám včas. No nic.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password