Dobrý den, zvažujeme koupi vysavače Xiaomi roborock S50 nebo Xiaomi 1. Co by…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý den, zvažujeme koupi vysavače Xiaomi roborock S50 nebo Xiaomi 1.
    Co by jste doporučili?
    A jak jste spokojeni s tím mopem u S50ky, děkuji moc

Marie Pyrdeková
    Guest

Můžu dát vědět příští týden, objednali jsme si tu S50

Dan Samek
    Guest

Doporucuju koupit v CR 🙂 kuli zaruce. Uz jsem resil s cinanem opravu a nebylo to vubec lehke. A cinan mi stale dluzi asi 1500 i kdyz sliboval, ze vse zaplati. Mam obe verze vysavacu. S50 je samozrejme lepsi.

Jiří Pokorný
    Guest

Mame X I. generace a spokojenost

Alena Rehakova
    Guest

Taky teď řeším, jestli 1. nebo 2. generaci. Mám trochu obavy, že to vytírání bude k ničemu a bude horší vysávání, než u 1. generace. bylo by fajn,kdyby napsal někdo, kdo má zkušenosti s obojím. A taky kvůli záruce plánuji koupit asi tady. 😉

Petr Malaťák
    Guest

U nás pracuje 1. Generace a vysává dokonale. Baterie výdrží opravdu těch 250m2 ale na nejnižší výkon. Našich 50m2 nezastavěné plochy na plný výkon vysává hodinu a spotřebuje při tom 40-45% baterie. A když si každý zkusí vysát a pak ho pustit a zjisti, že vlastně ručně nic nevysál a robot toho nabírá 5x tolik, tak se na normální vysavač vykašle. My s normálním vysáváme už jen schody od chlupů ze psa. Ale kupovali jsme v ČR aby byla záruka a servis. A k 2. Generaci, nikdy jsem ji neviděl, pokud je aspoň z 80% dobrá jako ta první, určitě bych do ní šel. Ale o mopu jsem neslyšel nic slušného. A rohy vysaje dokonale. Dokonce, když se někde zasekne, snaží se všemožně dostat ven a pokud se někam nemůže dostat, zkouší to jinak, aby se na to místo dostal. Umělá inteligence dělá divy.

Michaela Tuťálková
    Guest

Máte někdo prosim zkušenosti, že vezme i chlupy od psa? Máme labradorku a když líná, vysaju a za hodinku to vypadá, že jsem asi v životě nevzala lux do ruky 😂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password