Eskalovaný spor

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Nada
    Member

Dobrý den
    Potřebuji radu,objednala jsem si dvě pánské mikiny a přišly mi dámské šaty.Otevřela jsem spor a prodejce mi navrhl 2 dolary za každou mikinu.Nesouhlasila jsem protože mě to stálo 24 dolaru.Spor jsem eskalovala a tým Ali mi dnes poslal email,že prodejce doložil důkaz fakturou o zboží a já mám poslat důkaz do 3 kalendárních dnů o původu balíku u poštovního přepravce.Nevím co mám ted dělat.Poradte.Děkuji.

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    tak to jsem se zatím s takovýmto případem nesetkala – aby záměnu zboží Ali takto řešilo :-/
    Nechápu, co mohl prodejce potvrdit – ukázat papír, že na objednávce jsou 2 mikiny? Tak to snad Ali tým vidí také v systému. Vaše důkazy o obdrženém zboží jsou pouze fotky – fotka šatů, fotka sáčku s adresou, fotka detailu adresního štítku. Případně šaty v sáčku na váze, s viditelnou naměřenou vahou. Takové fotky jste posílala?

Nada
    Member

Ano poslala jsem obal balíku,který souhlasí s podacím číslem,je tam vše i váha balíku.

Nada
    Member

Toto je ten balík.

Iveta
    Keymaster

No není to moc k přečtení a zdá se mi, že foto je i zrcadlově otočené. Nafotila bych lépe, aby celý štítek byl čitelný i s váhou a pak fotku šatů v sáčku na váze. Tedy pokud bude souhlasit, protože oni někdy napíšou úplně jinou váhu než skutečnou a česká pošta balíčky ze zahraničí nepřevažuje 🙁

Nada
    Member

Pokusím se tedy o kvalitnější foto i s váhou.Snad to pomůže.Taky jsem se s tím nesetkala,vždy stačila fotka zboží a balík.

Nada
    Member

Dnes jsem poslala fotky váhy balíku,uplnou fotku.Napsala jsem jim,že český přepravce nedává žádné dokumenty o přepravě a balíky se neváží.Také jsem dodala,že balík byl neporušen.Zda-li to bude stačit uvidíme.

Iveta
    Keymaster

Tak jsem také zvědava, jak posoudí :-/

Nada
    Member

To já taky,snad to dobře dopadne.

Nada
    Member

Zdravím,tak spor jsem vyhrála,nejdříve za jednu mikinu a po 5 dnech za druhou.Trvalo to cca 14 dnů.Mám radost a dík za radu.

Iveta
    Keymaster

Jééé, tak to je super, to jsem moc ráda, díky za zprávu 🙂
    Přeji příjemné další nákupy bez problémů 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password