Jdu pro radu, 11.11. jsem objednal myš k pc (7,64$). Přišla mi sprchová hlavice…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Jdu pro radu, 11.11. jsem objednal myš k pc (7,64$). Přišla mi sprchová hlavice i s hadicí. Otevřel jsem spor na vrácení peněz, prodejce mi do něj napsal no return & no refund s comentem že mužeme vyřešit v klidu (We can solve it peacefully .) Od té doby si píšeme ve zprávách, on nabízel refund 4$ a zboží si můžu nechat, nebo zda můžu zboží poslat zpět, nacož sem mu odepsal, že až mi zaplatí poštovné. V tomto sme se neshodli. Pak mi nabídl nové zboží, což bych i bral, ale nemám jistotu, že přijde. Prý nemůže zadat znova dopravu, aby bylo vidět, zda je balík na cestě. Ani nemůže změnit dopravu, aby zboží přišlo co nejdříve (třeba do týdne). Já bych i na tuto dohodu přistoupil, ale on neustále chce abych spor uzavřel, bez toho zboží nepošle. Zbývá mi tam pár hodin na "accept nebo reject the seller's proposal".

Vlaďka Zelenská
    Guest

Nezavírala bych spor, jen slibuje…

Pavlina Ticha
    Guest

Já bych spor nerušila

Šárka Vlčková
    Guest

dej reject, pak to bude posuzovat aliexpress, pokud možno popiš pak co nejlíp situaci a dej tam fotografie toho, co ti dorazilo, pokud možno i ještě jestli máš od toho obálku s číslem objednávky.

Petr Chytil
    Guest

Napiš na support ali. 🙂

Radůs Korčík
    Guest

Já třeba spor uzavřel a normálně jsme to dorešili i přes uzavrený spor..

Zdeněk Slaany Holubec
    Guest

Lidí , jde o 7usd. Proč mu kazit obchod. Já se vždy dohodl. Odsouhlasil , že zboží přišlo ok. Prodejce poslal nové (správné) zboží. Kdyby to neposlal tak ok , přijdu o 7usd. A do hodnocení zboží se tam rozepíšu jak mě obral a vylhal. Nikdy jsem to nepotřeboval. Pravda, řešil jsem to zatím jen dvakrát. Ale jak říkám, jde o málo na to aby si nechal psát špatný posudky

Renáta Matůšová
    Guest

Spor v žádném případě nezavírat. Ve většine případů zůstane jen u slibů. I když je to jen pár dolarů, tak člověk nikdy neví jestli dotyčný tak neodrbává více lidí.

Zdeněk Slaany Holubec
    Guest

Ještě dodám. Spor ani neotvírám. Píšu rovnou prodejci. On chce většinou fotku toho co mi přišlo a dohodneme se co dál. Já odsouhlasil že zboží je ok. Prodejce posílá nové. Prodejce je taky rad, že sem vůbec spor nezačal, kazí jim to skóre u Ali. Každý může udělat chybu a je na vás jak to prodejci zavaříte nebo zvolíte lidský přístup.

Josef Štědronský
    Guest

Však je to dost podobný, myš a sprcha s hadicí. Jen na to není na PC půlcoulovej konektor 😀

Jan Mica
    Guest

Sprchova hadice?🤣🤣tak to jo,cekat na myš,a dojde sprchova hadice🤣omlouvam se ze neni k tematu,ale tohle me rozesmalo.

Alena Ala Šátková
    Guest

To se mi stalo s lampou na nehty a laky – staly za prd otevřela jsem spor a chvíli se dohadovala – poslal mi novou lampu jako náhradu a až pak jsem spor uzavřela 😄

Iva Astra
    Guest

spor nechat doběhnout do plné refundace. nenechte se ukecat v žádném případě

Ondřej Chřesťa Hájek
    Guest

Třeba ta hadice má tu myš ulovit…

Míša Kristlík
    Guest

Nerušit spor ,pak se může stát , že Číňan bude dělat mrtvého. Mě to takhle úmyslně zdržoval a sliboval a pak nereagoval

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password