Už to budou 2 roky, co jsem našla plesové šaty … sleva byla psána z 42USD na necelých 7USD … říkala jsem si, že ať už přijde jakejkoli hadr, risku to … risk se vyplatil, jsou to ty nejnádhernější šaty, co jsem kdy měla. Velikost sedí, hadr to rozhodně není. Kdybyste chtěla objednávat, ačkoli tyto šaty již nemají, prodejce mohu jen a jen doporučit … jinak teda došli až po Vánocích
Prodejci už teď pomalu zdražují, aby mohli 11.11 zlevnit 😕 takže s rozvahou. Nejlépe je, si to opravdu hlídat 😉 jinak minulý rok mi dva ze šesti balíčku přišlo až po novém roce.
Vloni i predloni (vlastne i roky predtim) mi prislo vse, co jsem objednavala 11.11. i o par tydnu pozdeji 😀 Ale je fakt, ze objednava cim dal tim vic lidi a bude to totalne zasekane :/ Letos to uz asi “riskovat” nebudu… Radeji jsem objednala drive
včera mi přišla od prodejce zpráva že má slevy 55%, tak jsem se podíval na jednu věc co jsem od něj koupil – objednáno před měsícem – 25 USD a 2 USD poštovné, cena 11.11 – 21 USD a 10 USD poštovné… takže si asi už dávejte pozor i na poštovné, nový trik pro letošek