Kdo bude ještě objednávat ze slev neslev 11.11. Vyplatí se? Dojde to?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Kdo bude ještě objednávat ze slev neslev 11.11. Vyplatí se? Dojde to?

Tera Hoop
    Guest

Loni mi to něco došlo do Vánoc něco v únoru

Tomáš Skalický
    Guest

Tak stačí sledovat cenu toho co chcete,a u spousty věcí zjistíte, že neušetříte a když tak pár drobných s nervy, jestli zásilka přijde do Vánoc.

Radim Blažek
    Guest

Po lonske zkušenosti ani ne balicky došli vetsinou az v prubehu unora.

Ladislav Toral
    Guest

Jen to bude teď všechno drazsi

Marcela Vonášková Dobrovičová
    Guest

Před tu cenu navýší a pak to vyjde upe stejně, tak že žádná sleva nebude, je to každý rok

Barbora Hadrovská
    Guest

Už to budou 2 roky, co jsem našla plesové šaty … sleva byla psána z 42USD na necelých 7USD … říkala jsem si, že ať už přijde jakejkoli hadr, risku to … risk se vyplatil, jsou to ty nejnádhernější šaty, co jsem kdy měla. Velikost sedí, hadr to rozhodně není. Kdybyste chtěla objednávat, ačkoli tyto šaty již nemají, prodejce mohu jen a jen doporučit … jinak teda došli až po Vánocích

Eva Meisterová
    Guest

Kdy tak ty ceny navyšují?

Markéta Kokeš Polášková
    Guest

Ted ceny navysi aby mohli 11.11. mit slevu ale pritom jsou na puvodnich cenach

Eva Meisterová
    Guest

Jj chceme v týdnu objednat tak jsem chtěla vědět jestli už jsou navýšeny

Petr Liebl
    Guest

prisla mi aktualiace aplikace pro prichazejici 11.11 … tak kdovi

Tereza Humlová
    Guest

Ja už mam asi 15ks doma a čekam dalších 50 balíčků 😂 (ne vše je pro mě), ale par drobnosti ještě mam v košiku.

Lenka Vlasáková
    Guest

Prodejci už teď pomalu zdražují, aby mohli 11.11 zlevnit 😕 takže s rozvahou. Nejlépe je, si to opravdu hlídat 😉 jinak minulý rok mi dva ze šesti balíčku přišlo až po novém roce.

Darina Šnajdrová
    Guest

Vloni i predloni (vlastne i roky predtim) mi prislo vse, co jsem objednavala 11.11. i o par tydnu pozdeji 😀 Ale je fakt, ze objednava cim dal tim vic lidi a bude to totalne zasekane :/ Letos to uz asi “riskovat” nebudu… Radeji jsem objednala drive

Michal Mondek
    Guest

včera mi přišla od prodejce zpráva že má slevy 55%, tak jsem se podíval na jednu věc co jsem od něj koupil – objednáno před měsícem – 25 USD a 2 USD poštovné, cena 11.11 – 21 USD a 10 USD poštovné… takže si asi už dávejte pozor i na poštovné, nový trik pro letošek

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password