Lidi co s tim cekam uz 2 mesice, prodejce nereaguje na zoravy, produkt uz neni…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Lidi co s tim cekam uz 2 mesice, prodejce nereaguje na zoravy, produkt uz neni a i v nabidce ali a asi 8 věci co sem objednaval po tomto je uz davno doma…

Jitka Becvarova
    Guest

Pokud uz skoro končí lhúta daná pro do dodání tak vyvolat spor.

Lenka Pajdlová
    Guest

Pockat do toho 17.3 a vyvolat spor. Driv vas to stejne nepusti kdyz budete otvirat spor pro nedoruceni

Lucie Horáková
    Guest

Já čekám už 2 a půl roku na sluchátka. 😀 Vždy se cca. po půl roce ozvu a Číňan napíše, že to znovu odešle. 😀 Jsem zvědává, jestli se někdy dočkám. Ale je to jen 800 Kč, tak to zas tak moc neřeším.

Michal Rabovský
    Guest

No me se jedna o obalky, chteli jsme do nich davat pozvanky na svatbu, tak nemám moc prostoru čekat 2 roky 😂

Robert Hanzlík
    Guest

Vůbec se trackingem nenechte rozhodit, tohle je dnešní stav zásilky, která mi dorazila v pondělí:

Karolina Seitlová
    Guest

Mne to piše, že mam balik už přes 14 dni v čr. Zitra končí ta lhůta. Bohužel to nebyla žadna kravina, ale neco cp dost potřebuju a obavam se, že mi to zabavila nejaka pošťačka mebo nevin už 😐

Marti Bezděková
    Guest

Oni měli v průběhu jejich nového roku prodlouženou dobu dodání…. Ne všichni ale někteří i 70 dní…. Většinou se to sekne u nás na poště…. (Mě držela česká pošta měsíc balík 🤦🏼‍♀️)…. Každopádně doporučuji prodloužit dobu dodání o 14 dní a pokud nedorazí založit spor s tím že i přes prodloužení doby dodání balík nedorazil a vrátí vám celou částku s tím, že pokud balík dorazí někdy později je vhodný kontaktovat prodejce a znovu zaplatit bez odeslání nového zboží… 🙂 většinou prodejce řekne že to je dárek když ho kontaktujte že balík dorazil a chcete ho zaplatit nebo neodepise vůbec… 😅🙂 Na track 17 a logistiku v Aliexpressu vůbec nekoukejte protože u spousty balíčku co mi došlo bylo že je balík ještě třeba v zemi původu a já ho měla už doma 🤦🏼‍♀️😅

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password