Lidi co s tim cekam uz 2 mesice, prodejce nereaguje na zoravy, produkt uz neni a i v nabidce ali a asi 8 věci co sem objednaval po tomto je uz davno doma…
Já čekám už 2 a půl roku na sluchátka. 😀 Vždy se cca. po půl roce ozvu a Číňan napíše, že to znovu odešle. 😀 Jsem zvědává, jestli se někdy dočkám. Ale je to jen 800 Kč, tak to zas tak moc neřeším.
Mne to piše, že mam balik už přes 14 dni v čr. Zitra končí ta lhůta. Bohužel to nebyla žadna kravina, ale neco cp dost potřebuju a obavam se, že mi to zabavila nejaka pošťačka mebo nevin už 😐
Oni měli v průběhu jejich nového roku prodlouženou dobu dodání…. Ne všichni ale někteří i 70 dní…. Většinou se to sekne u nás na poště…. (Mě držela česká pošta měsíc balík 🤦🏼♀️)…. Každopádně doporučuji prodloužit dobu dodání o 14 dní a pokud nedorazí založit spor s tím že i přes prodloužení doby dodání balík nedorazil a vrátí vám celou částku s tím, že pokud balík dorazí někdy později je vhodný kontaktovat prodejce a znovu zaplatit bez odeslání nového zboží… 🙂 většinou prodejce řekne že to je dárek když ho kontaktujte že balík dorazil a chcete ho zaplatit nebo neodepise vůbec… 😅🙂 Na track 17 a logistiku v Aliexpressu vůbec nekoukejte protože u spousty balíčku co mi došlo bylo že je balík ještě třeba v zemi původu a já ho měla už doma 🤦🏼♀️😅