Můžete někdo doporučit nějaké smart watch pro holku 9 let? S kamerou i GPS….

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Můžete někdo doporučit nějaké smart watch pro holku 9 let? S kamerou i GPS. Předem díky

Prasliczka Roman
    Guest

Zda chcete gps na sledování dcery tak máte lepší mobil, hodinky stejně potřebují net aby poslali polohu,… A foťák je nepoužitelný 😀

Patrik Magdolen
    Guest

Apple Watch 😅😬

Tomáš Krupník
    Guest

Použitelného asi nic moc neseženete :/

Kelouš Karel
    Guest

A s vodotryskem ještě 🤔🤔🤔

Petr Husařík
    Guest

US $22.69 8% Off | DF25 Children GPS Phone smart watch baby watch Swim IP67 Waterproof SOS Call Location Device Tracker Kids Safe Anti-Lost Monitor
    https://s.click.aliexpress.com/e/ctI6NgA8
    Bohužel bez kamery. Ale jinak naprostá spokojenost. Ma je dcera ma 8 let

Barush Packa Hamříková
    Guest

z vlastní zkušenosti můžu říct, že budete víc panikařit s hodinkami než bez nich. Syn je dostal do školy, nechtěla jsem aby měl telefon, který může ztratit, vyrušovat s ním při vyučování hraním her,… dostal hodinky, kdyby se cokoliv stalo, ať mi prostě zavolá, jezdí do školy do vedlejšího města tak ať se může ozvat. Často mi aplikace hlásila SOS aniž by jí syn odeslal, nedostupné zařízení… prvně jsem myslela, že je třeba dole v tělocvičně, kde nemusí být signál, bohužel, hlásily mi to, i když ležely vedle telefonu na stole a nikdo s nimi nemanipuloval, GPS i když byla 80% času přesná, občas se teleportovala kamsi do lesa, na dálnici,…Často se samy vypnuly i když je to přímo na nich nemožné, dají se vypnout pouze aplikací a nebo když se vybije baterie, bohužel s vždy vypínaly i když byla baterie 80+% Hodinky jsem zahodila a jsem mnohem víc klidná bez nich, takže vám přeji pevný nervy 😀 🙂

Josef Štědronský
    Guest

Časem toho budete litovat 😀 Vzpomeňte si na mě O:-)

Lenka Pavlíková
    Guest

Barush Packa Hamříková Josef Štědronský
    Asi dám na vás a přehodnotím to 😄

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password