Nedodaná zásilka odeslaná 2.12
-
Dobrý den.
16.11. jsem objednal 10 zásilek. Na konci listopadu nebo začátku prosince všechny měly opustit Čínu. 9 z nich jsem obdržel – 6 během prosince a 3 (odeslané 6.12.) ve čvtrtek. Myslíte, že zásilka, která opustila Čínu 2.12., může být zaseklá na poště a dočkám se jí, nebo je ztracená a už nepřijde? Číslo RL140911498CN
Díky
Dobrý den,
myslím, že přijde, ještě bych počkala.
Z mých zásilek – 1/12 mi byl také poslán do ČR doporučený balíček a přišel mi včera. Ještě mi někde trčí na cestě dop. zásilka odeslaná do ČR 22/11, také věřím, že do 14 dnů určitě přijde a když nepřijde, otevřu spor – to už bude něco přes 70 dnů na cestě.
tak moje zásilka odeslaná do ČR 22/11 byla dnes přijata v Praze. To co obvykle trvá 4-7 dnů, tentokráte trvalo 7 týdnů. Proto doufám, že i Vám zásilka brzy přijde 🙂
Dobrý večer, děkuji.
Přes den jsem se párkrát koukal a nic. Teď jsem vypínal PC, tak jsem otevřenou stránku pošty jen tak z legrace refreshnul a můj balík byl dnes také převzat Prahou 120 😀 Tak snad nám to pošta brzy doručí i v ČR a dočkáme se šťastného konce.
Mějte se fajn,
Šimon
No vidíte, opravdu se to začalo hýbat! 🙂 Mně dnes došel balíček, který měl poslední tracking 24/8 🙂
- You must be logged in to reply to this topic.