Objednanie FAKE topanok lebron 12

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    san
    Member

Ahojte

Chcel by som si objednat z alienxpressu[b] FAKE topanky (lebron 12)[/b] , velmy sa mi pačia kupil by som si aj origo ,ale už niesu v pradaji ,a tie lepšie modely origo vidu okolo 250€ čo je vcelku dosť 🙁
    FAKE vidu 51€ čo je tiež dost ,a[b] nechcem riskovat že mi ich zoberu colnici [/b]:(
    ako sa to da obist ? niekde som čital ,že stači ked mi nepošlu krabicu ,a zabalia to do darčekoveho papiera ,ma niekto skusenost ?
    [b]na bazosi sa predavaju FAKE[/b] takze sa to [b]musi dat nejak obist [/b], nechcem dat zarobit nejakemu priekupnikovi ….
    ako to funguje v CZ ?
    uz som si objednaval FAKE topanky a zobrali mi ich colnici ,tak nechcem prist o dalsie €

Pavla
    Member

S Vaším problémem neporadím, ale napíšu alespoň svoji zkušenost. Já jsem si objednávala dvakrát fake boty a obojí přišly. Pravda je, že jsem se vešla pod 20dolarů. Ani jedny nebyly v krabici, ale pouze v igelitu. Nike Air Max byly dost mizerné kvality, New Balance vypadají moc pěkně. CO se týče pohodlnosti nevím, ještě jsem je neměla na nohách (donošuju staré).
    Ale pokud Vám je zabavili celníci, tak se dá tuším na toto téma otevřít spor

san
    Member

Viem že to je V ponuke vo sporoch , dá sa takíto spor vyhrať (keď mi zabavia topánky na colnici) ?

Pavla
    Member

myslím si, že pokud to bude z důvodu, že je zboží fake, tak ano… pokud to je kvůli daně a cla, tak ne.. ale jak se říká, myslet znamená XXX vědět.. lepší by bylo, kdyby se tady ozval někdo, kdo s tím zkušenost má

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password