Objednávka

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

Dobrý den, chci se zeptat, zda má někdo zkušenost s objednáním bund – 2 ks. Mně zásilka dorazila, ale jen s jednou bundou a sledovací číslo bylo také jen jedno. Je možné, že by to poslali zvlášť? Prodejce jsem už kontaktovala, ale zatím neodpověděl. Děkuji Zdenka

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    zkušenost sice nemám, ale posílají i drobnější věci ve více zásilkách – mají sklady na více místech. A to, že je ještě druhý balíček se dozvím většinou až jeden dorazí a napíši prodejci, že mi chybí zboží. Pokud prodejce do 2 dnů neodpoví, otevřete spor na chybějící zboží a uvidíte, že prodejce se hned ozve. 🙂

Děkuji Iveto za odpověď. Nakonec se prodejce vyjádřil a bundu mi prý dopošle. Tak budu doufat. Zdenka

Iveta
    Keymaster

Super 🙂
    No to je tedy prodejce… ze 2 bund pošle jen jednu a ještě je poškozená, odvolává se na špatně zadanou cenu, takže nedá slevu… no tak s tím bych obchodovat nechtěla 🙂
    U té druhé bundy si hlídejte dobu doručení, musíte ji pořád prodlužovat, protože není jisté, že ji opravdu pošle – zvláště když s ním ještě řešíte spor ohledně první bundy. Možná dá i číslo, které však nepůjde dlouho sledovat. To pak na to otevřete spor.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password