Objednávka

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Kristýna
    Member

Dobrý den,
    z Aliexpress jsem si objednávala poprvé a pokud dám hledat balíček, tak ho nemůžu nalézt. Ochranná lhůta je už jen 9 dní, sice jsem si zažádla o její prodloužení, ale zatím ji prodejce nepotrvrdil. Číslo na sledování zasilky: RE828660305SE. Chtěla bych se zeptat, zda opravdu zásilku není možné nalézt, nebo jsem to špatně hledala.
    Děkují za odpověď.

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    je dobře, že jste zažádala o prodloužení, prodejce určitě stihne během 2-5 dnů žádost vyřídit. Zásilka je na cestě už 50 dní, počkala bych ještě 12 dnů, a ten 62 den od odeslání bych otevřela spor – tedy pokud zásilka nepřijde. Dne 4/3 byla odeslána do ČR, ale zatím sem nepřišla, což je normální. Někdy to trvá týden, někdy 5-6 týdnů. Věřila bych, že to ještě stihne přijít.
    Sledování zde: https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=RE828660305SE#RE828660305SE-detail

Marek
    Participant

Dobrý den.Jeden dotaz.V pondělí jsem potrvrdil přijetí zboží,napsal pozitivní feedback a doted tam je místo FINISHED u objednávky FUND PROCESSING.Co to znamená…

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    to je v pořádku, znamená to, že peníze jsou připraveny k odeslání prodejci. Ale od potvrzení přijetí zboží máte ještě 15 dnů na případné otevření sporu (dodatečně zjištěné závady) a proto se čeká, než ta doba uběhne a poté mu budou peníze zaslány.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password