platba

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Martina
    Member

Dobrý den, objednala jsem si na ali zboží, které nepřišlo. Otevřela jsem spor, prodávající napsal, že vrací peníze. Přišel mi email:

An agreement has been reached for Order No. 75383753222680 .
    Please note:
    You should receive your refund within 3-15 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help.

Jen se chci zeptat, zda se mi vrátí peníze na účet, když není č. platební karty uložené na alipay.

Děkuji Martina

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    ano. Provede se zpětná platba, kdy oni ani nemusí znát číslo karty, prostě tu přijatou platbu odmítnou a banka ví kam peníze vrátit. Takže se nebojte. Jen upřesním, že peníze se u některých bank vrací ke dni platby. Tzn. když jste věc koupila řekněme v dubnu, spor jste vyhrála teď v červenci, tak částka může být vrácena s datumem dubna. Chce si to ohlídat, ale většinou jsou peníze do 2-5 dnů zpět.

Martina
    Member

Děkuji za rychlou odpověď. Prodávající měl na doručení 15-39 dní.Zboží jsem objednávala někdy začátkem května. Koukala jsem u objednávky na informace o vrácení – svítí tam puntík zpracování refundace.a spor je uzavřen. Je to tak v pořádku?
    Děkuji Martina

Iveta
    Keymaster

Ano je, ještě se tam objeví třetí oranžový puntík Refund a to už budou peníze poslány a do druhého dne by jste je měla mít připsané.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password