Dobry den
Mam mensi problem chcel som si objenat 3d cardboard okuliare platil som kartou polia som vyplnil potvrdil objednavku nasledne mi naskocilo ze platba neprebehla mam to skusit znova a vtom prisla sms ze peniaze boli stiahnute a teraz neviem nakoho sa obratit. 🙁
Dobrý den,
když se podíváte na účet opravdu byla platba stržena? Mohla to být jen informace o neproběhlé platbě…. Maximálně je ta platba blokovaná bankou v nezaúčtovaných položkách (to blokuje banka, za to Ali nemůže) a odblokuje je za 2-14 dní.
Naozaj mi bola platba stiahnuta a objednavka neprebehla
Ked som stlacil kolonku zaplatit naskocilo mi cervene X ze platba nepotvrdena alebo take nieco ze to mam skusit znova vtom sms od banky ze z uctu mi bolo odratane tolko eur. Tak napisal som aj predavajucemu ak by peniaze obdrzal nech mi posle to co som si objednal ale bo neviem vi ich vobec dostane ale bol by som rad kebyze sa mi vratili spät.
Nemá cenu psát prodejci, ten peníze nemá. Peníze posíláte Ali a když potvrdíte, že jste zboží obdržel v pořádku, tak až teprve pak je obdrží prodejce.
Kromě SMS jste si kontroloval účet, zda jsou opravdu odečtené? V objednávkách na Ali je objednávka jako nezaplacená? Zobrazuje se u ní tlačítko PAY NOW?
Je tam to paynow ja som to potom uplne zrusil tu objednavku aj ked sa cakalo na zaplatenie tak dufam ze mi ali peniaze vrati ak uz ani objednavka neexistuje
Tak pokud byla objednávka zrušena, tak i kdyby peníze odešly, tak se vrátí zpátky. Opravdu si myslím, že se Vám z účtu neodečetly, jen byla poslána chybná SMS. Pokud by se ta částka zobrazovala na účtu jako odečtená, tak se podívejte do blokovaných / nezaúčtovaných částek.