Pro dobré recenze jsem koupila rovnou dvoje😂. Jedny vyšly na 8 USD, vyhozené peníze! Pokud se vám vůbec podaří sluchátka plně nabít (nabíjení přes 7 hodin) a spárovat, neustálé rušení hudby a šum (který teda není tak zlý, očekávala jsem) vás nemine, ale moc si ho neužijete, protože baterie vydrží okolo 15 minut (místo slibovaných 4-5 h). Tragédie, nerozumím tomu jak produkt může mít na ali přes 2000 pozitivních hodnocení. Doporučuji NEOBJEDNÁVAT, ani na zkoušku.
Zkusím otevřít spor alespoň na částečné vrácení peněz, ale moc nevěřím romu, že budou věřit 1 osobě v porovnání s tolika pozitivními recenzemi🤷♀️.
Já stejné kupovala na lightinthebox.com 😀 ze začátku ok, pak se to začalo rušit (signál obou, když jsem byla venku, doma ok) 😀 o 5 dní později přestalo nabíjet a fungovat jedno sluchátko (blikalo furt červeně, nic se s tím nedalo dělat), tak byla reklamačka, poslali nové (celkem rychle)… ale taky o ničem
Ja dostala k narozeninám, ale ne z ali a taky nespokojenost. Nez sem dosla do prace,tak mi ta zenska furt rvala do usi,ze je vybita baterka. Ve finále jsem ztratila tu nabíjecí stanici a je klid 😆😆😆😆