Pro dobré recenze jsem koupila rovnou dvoje. Jedny vyšly na 8 USD, vyhozené…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Pro dobré recenze jsem koupila rovnou dvoje😂. Jedny vyšly na 8 USD, vyhozené peníze! Pokud se vám vůbec podaří sluchátka plně nabít (nabíjení přes 7 hodin) a spárovat, neustálé rušení hudby a šum (který teda není tak zlý, očekávala jsem) vás nemine, ale moc si ho neužijete, protože baterie vydrží okolo 15 minut (místo slibovaných 4-5 h). Tragédie, nerozumím tomu jak produkt může mít na ali přes 2000 pozitivních hodnocení.
    Doporučuji NEOBJEDNÁVAT, ani na zkoušku.

Zkusím otevřít spor alespoň na částečné vrácení peněz, ale moc nevěřím romu, že budou věřit 1 osobě v porovnání s tolika pozitivními recenzemi🤷‍♀️.

Yris Pohádková
    Guest

Ja je kupovala na rodinny nakup. cz a to same🤣

Luboš Jančík
    Guest

A co jste proboha čekala ? 😁 já tohle fakt nechápu ….

Kate Obozova
    Guest

Mi fungujou skvele, ale jsou tak velke, ze je dam sotva do usi 😂😂😂

Pájinka Machačová
    Guest

Já kupovala ty stejné na poštovnezdarma.cz a naprosto super. Dobrá kvalita , žádný šum, a 4 hodiny v klidu hrajou. Já jsem spokojena 😊

Heduška Kaslová
    Guest

My kupovali tady u nas a bez problemu. Vydrzi dlouho nabity. Mame je od vanoc

Bára Ruu Kešnerová
    Guest

Já koupila dvoje po 5 dolarech a u obou hraje jen jedno🤪

Jony Daff
    Guest

Ja koupil za 5 dolarů. Potom sem zjistil že to bylo jen pouzdro 😭😂

Jiří Klouček
    Guest

Veškerá levná elektronika z ali je na nic,vyhozené peníze.A ta kvalitní vyjde skoro jako u nás.

Petr Škrobánek
    Guest
    Lucie Medňanská
    Guest

Já stejné kupovala na lightinthebox.com 😀 ze začátku ok, pak se to začalo rušit (signál obou, když jsem byla venku, doma ok) 😀 o 5 dní později přestalo nabíjet a fungovat jedno sluchátko (blikalo furt červeně, nic se s tím nedalo dělat), tak byla reklamačka, poslali nové (celkem rychle)… ale taky o ničem

Hanka Kučerová
    Guest

Ja dostala k narozeninám, ale ne z ali a taky nespokojenost. Nez sem dosla do prace,tak mi ta zenska furt rvala do usi,ze je vybita baterka. Ve finále jsem ztratila tu nabíjecí stanici a je klid 😆😆😆😆

René Helmich
    Guest

Mám dvoje , jedny z Ali a druhé z Gb. Nechal jsem si je spárovat u kamaráda ,, mě se nezadarilo,, s fungují suprově.

Miroslav Westik Ko
    Guest

Než zas někdo koupí takový produkt tak by měl použít 🔎 a napsat sluchátka, ušetří si tak čas a peníze.

Miroslav Westik Ko
    Guest

Pokud bych se mohl vyjádřit k praktičnosti kombinace sluchátka a nabíjecí dok, pak je to ok do chvíle než se někde zapomene dok

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password