Prodejce nereaguje

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Jana
    Member

Dobrý den, potřebuju poradit. Na začátku prosince jsem objednala šátky, čekala jsem do konce ledna a pořád tam byl status “Čeká na zásilku”, ale peníze z účtu mi odešly, tak jsem dala “Zrušit objednávku”, ale do teď nikdo nereagoval, prodejce se neozývá…jak mám dál postupovat? Děkuji J. 🙁

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    každý prodejce má u svého zboží uvedeno, v jaké době zboží vychystá a odešle. Dle Vašeho příspěvku měl prodejce cca kolem 60 dnů na vychystání, možná i více. Pokud s takovouto dlouhou dobou nesouhlasíte, raději objednávejte u prodejců, kteří mají uvedeno 3-7 dnů.
    Podala jste žádost o zrušení o objednávky, ale tuto žádost musí schválit prodejce. Nyní se samozřejmě neozve, protože v Číně slaví svátky. Někteří prodejci končí svou dovolenou 14/2, někteří 17/2 a někteří prodejci mají svůj obchod zavřený do konce února. Budete muset počkat, až Vám prodejce odpoví nebo pokud nevyprší lhůta pro odeslání, případně pokud prodejce zboží neodešle.

Jana
    Member

Děkuji, jestli tomu dobře rozumím, tak jak se odpočítává čas viz “Tato objednávka bude automaticky zrušena do…” mám tam 7 dní a něco…tak to automaticky zruší a pošlou mi peníze zpět? Děkuji J.

Iveta
    Keymaster

Ne. Nyní čekáte na jednu z možností, která nastane:
    1) prodejce žádost o zrušení potvrdí – objednávka bude zrušena a přijdou Vám peníze zpět
    2) prodejce žádost zamítne – objednávku normálně pošle, třeba i v poslední hodině
    3) prodejce nebude reagovat – čas vyprší, objednávka bude zrušena a přijdou Vám peníze zpět.

Jana
    Member

Děkuji už to chápu 😛

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password