Ahoj,
pripajam recenziu na silikonove podlozky na pecenie.
Link: http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-6PCS-Lot-11-4-x15-4-29x39cm-Silicone-Nonstick-Baking-Mat-Sheet-Free-Shipping-Dropshipping/1690488585.html
Cena: 37.14 EUR
Doba dodania: 30 dni
Zaciatkom minuleho roku som zacal piect makaronky. Sprvu som pouzival klasicky papier na pecenie, ale nevyhovovalo mi, ze sa prilis rychlo minal. Hladal som nieco, co sa da pouzit viackrat, napriklad aj 3000krat 🙂 co by mal byt pripad tychto podloziek. Samozrejme u nas sa kazda takato podlozka predava dost draho. Na amazone mi vadila cena postovneho, ktora opat zbytocne predrazovala nakup… a tak som hladal inde.
Toto bol moj prvy nakup na Ali, presiel som si pravdepodobne vsetky produkty, ktore spadali do tejto kategorie a vybral cenovo najlepsi, ktory mal aj predkreslene kruzky na makaronky.
V baleni je 6ks, cize cena je viac nez vyhodna. V case ked som tieto podlozky hladal mi vyslo, ze za cenu najlacnejsej, ktora by bola bez kruhovej potlace (a bez zapocitaneho postovneho) by som mal 3 tieto. Nechcelo sa mi riskovat tuto sumu hned pri prvom nakupe, ale nakoniec som sa odhodlal. Balicek dorazil bez problemov a podlozky perfektne funguje.
S predavajucim som nekomunikoval, vsetko prebehlo hladko.
Tom