Spor

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Júlia
    Member

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, ak Ali mi uznal spor tak dokedy mi má predajca vrátiť peniaze? Tovar bol objednaný 1. mája a spor bol vyriešený Ali asi pred 2 týždňami a stále nič neprišlo. Ďakujem za odpoveď.

Iveta
    Keymaster

Dobrý den,
    peníze nevrací prodejce, ale Aliexpress. Peníze máte připsané ke dni objednání, takže se podívejte znovu na výpis k 1.5. a částka tam bude zaúčtovaná.

Júlia
    Member

Tak mne stále píše že je to v procese, neviem dokedy mám čakať ešte. Či to vôbec príde.

Ďakujem

Iveta
    Keymaster

Soubor nevidím, ale koukněte se do objednávky, pod rámečkem Logistics information jsou 2 záložky – Order a Financial. Klikněte na Financial a sjeďte dolů, jsou tam na lince oranžové puntíky – jsou oranžové všechny 3?

Júlia
    Member

Jaaj, jasne už viem. Nie sú všetky . Tá posledna REFUND. Tak to asi treba ešte čakať.

Iveta
    Keymaster

Tak to ještě neposlali 🙁 Sice píšou, že na to mají 3-15 pracovních dnů, ale obvykle mám do 2 dnů peníze zpět na účtu.

Júlia
    Member

Myslíte, že ešte pošlú? Alebo čo mám robiť?

Iveta
    Keymaster

Nic, zatím čekat. Až to bude 15 pracovních dnů (ne kalendářních) od vyřešení sporu, tak napsat na Aliexpress, aby zkontrolovali odeslání platby.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password