US $0.66 67% OFF|Vhome 10pcs Magic Sponge Eraser Kitchen Duster Clean…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Vloni se tu houbičky dost řešily, předpokládám, že jste nasbírali spoustu zkušeností… Prosím info. Jsou dobré, nebo to je na nic?

US $0.66 67% OFF|Vhome 10pcs Magic Sponge Eraser Kitchen Duster Clean Accessory/Microfiber Dish Cleaning Melamine Sponge Nano Wholesale 10*6*2cm-in Sponges & Scouring Pads from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Ája Neumannová
    Guest

Za mě jsou fajn, vyčistí víc nez obyč houbičky. Ale zase jich spotřebujeme víc. Většinou 1 houbička = 1 čištění, pak letí do koše, protože se celá sype.

Iveta Vašáková
    Guest

Jdou skvělé, doporučím ty silnější. 1cm je málo a nic nevydrží

Jitka Brit
    Guest

Mě moc nenadchly, měla jsem ty slabší a hodně se drolí a lámou.

Iveta Vašáková
    Guest

Teď jsem si brala tyto

US $1.44 20% Off | 10*7*3cm magic clean melamine eraser,melamine sponge pad cleaner multi-functional kitchen assessoires dish washing sponge eraser
    https://s.click.aliexpress.com/e/CMgQ9nba

Zuzana Valisková
    Guest

Na něco jsou super. Když potřebuju rychle umýt koupelnu či kuchyň, tak vezmu houbičku a už to lítá, stačí voda. Pak ji vyhodí a je to. Vzala jsem balení 100 ks a mám ho ještě na dlouho.

Vít Matyáštík
    Guest

Dával bych bacha co se s tím čistí, podle mě to může poškodit materiál. Pravidelně s tím drhnu vanu která se šoupe víc a víc, každopádně jde pryč i špína 😀

Petr Škrobánek
    Guest

lak na dřevě to poškrábe,ale na sklo u krbovek super

Eva Trnková
    Guest

Za me jsou lepsi ty tmave… ale.jsou drsnejsi, takze urcite nejdou pouzit na vse 😁
    http://s.click.aliexpress.com/e/48qUKAza

Lukáš David
    Guest

Na hovno

Dagmar Bražinová
    Guest

Super, bílé skvěle vyčistí bílou gumu na botech. Stačí voda a jsou jak nové. Rychlovka

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password