Ahoj, prosím o radu, tenhle gelo lak opravdu udělá nehet jako gelovky, nebo akrylovky? Popis mi nejde zkopírovat do prekladace, a anglicky neumím dost dobře na to abych si to prelozila sama, jsou tam i různé druhy, předpokládám že něco je jen lak a něco vytvoří uměli nehet, můžete mi poradit co je co. Taky mě zajímá jestli už máte někdo vyzkouseno, a jestli to opravdu funguje, uv lampu doma mám. Děkuji
UR SUGAR 7.5ml Acrylic Poly Extension Gel Quick Building Gel Polish Clear Pink Nude Nail Tips Builder UV Gel Nail Art Soak Off http://s.aliexpress.com/ieA3M7vQ?fromSns=Copy to Clipboard
Ja bych vzala clear set na malé prodloužení, pak top coat (nadlak) a Base coat (podklad). Ale tímhle bych moc neprodluzovala. Spíš jen použila Base, barvu a top jako “gellak”…prostě jako lak bez prodloužení. Na prodloužení bych raději použila gel.
Já to třeba používám tak, že si dám 2 vrstvy podkladu, 2 vrstvy barvy a 1-2 vrstvy nadlaku. Byla jsem zvyklá na gelovky a ty byly tužší a pevnější. Proto těch více vrstev. Jsem kadeřnice a mám extrémně namáhané nehty.