Zdravím všechny už jste někdo tohle testoval? je mně jasné, že to bez cla a asi DPH neprojde. Zkoušel jsem to najít z nějakého EU skladu ale zatím nic 🤨
Návod na velmi bolestivou smrt – pumpičkou natlakujte nádobku, jak dokážete (odhaduji max. 10barů) a získáte krásných 5litrů vzduchu v kapesním balení. Teď se potopte do 10ti metrů, díky těm pěti litrům vzduchu můžete cestou dolů doplňovat úbytek vzduchu v plicích vznikající díky rostoucímu tlaku.
… prostě jste v deseti metrech, v plicích máte dvojnásobek vzduchu a receptory CO2 vám hlásí, že se potřebujete nadechnout … takže se zase rychle vynoříte a na hladině zjistíte, že se díky potrhaným plicním sklípkům stihnete už jen rozloučit …..
Tak zas tak horké to nebude kdyby kvůli tomu lidi umírali tak se o tom už dávno ví není to v podstatě nic nového vím o tomto produktu již cca 5 let ale nebylo to doresene z pumpičkou jen prepousteni z velké bomby. Podobné láhve dokonce používají navy seal jako záložní zdroje. A přeci když můžu dýchat postupně dolů tak budu postupně dýchat a plavat nahoru. Není důvod se ihned vynořít a když už ano tak úplně vydechnuty ať mě to nepoškube. To dá přece rozum 😎
To by mě zajímalo, jestli ten barometr nešel fakt umístit jinak, protože takhle aby jste viděli zbývají tlak, tak z toho současně nemůžete dýchat. A to ta automatika asi nezajistí.