US $137.21 23% OFF|2019 vestidos De noiva Beautiful Sheer Sleeve Wedding Dress…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím dámy,
    jsem tu se slíbenými fotkami šatů.. Vzhledem k tomu, že jsem netušila, že je tolik zájemkyň o tyto svatební šaty, rozhodla jsem se vložit fotky pro všechny, ačkoliv z toho radost úplně nemám nicméně k šatům bych ráda podotkla pár věcí. Za prvé, kdyby se mě někdo chtěl zeptat kolik merim a vážím kvůli velikosti, tak mám udělané šaty na míru, takže Vám to bude k prdu Za druhé, kdyby někdo chtěl vědět jestli bylo placeno CLO a DPH, tak v mém případě ne. Ale nemůžu Vám slíbit, ze Vy ho platit nebudete Za třetí, šaty stály 160 dolarů plus 22 dolarů pošta přes DHL a přišly vzhledem k tomu, že jsem se zrovna trefila do jejich svátku, asi za měsíc a půl. Co jsem teď koukala, má je snad i v akci. Za čtvrté, odkazů přímo na tyto šaty je opravdu mnoho a i mnohem levnější, Ale dle feedbacku opravdu nevypadají tak hezky, jak na obrázku. Vzhledem k tomu, Ze u tady těch nebyl ani jediný feedback ani vlastně objednávka tak to byla opravdu sázka. A vyšlo to. Za páté a asi poslední věc co by Vás mohla zajímat je, šaty jsou opravdu z kvalitního materiálu mají cca 5 vrstev a jsoi skvěle ušité. Nicméně i přesto, Ze jsem si je nechala delat na míru, jsou mi o cca 3 cm větší i po stáhnutí na maximum a to samé rukávy. Ty mi musí svadlena presit.
    Ještě bych jen chtěla dodat, ať se nebojíte s prodavajicim komunikovat, opravdu vse co chcete on Vám vyhoví. Co já chtěla, byla změna horní části šatů, toho Tylu na rukou a hrudi myslím, z bílé na pletovou. Protože bych v tom vypadala jak bledule. I v tom mi bez problémů vyhověl.
    Odkaz zde:
    https://www.aliexpress.com/…/Vinca-sunny-…/32831795715.html…
    Fotky vložim do komentáře

US $137.21 23% OFF|2019 vestidos De noiva Beautiful Sheer Sleeve Wedding Dress New Long Sleeve Bridal Gown Rhinestones Pearls Crystals Ball Gown-in Wedding Dresses from Weddings & Events on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Týnka Kühnelová
    Guest

Ještě bych vlastně ráda dodala, ze závoj jsem dostala zdarma k objednávce 😀 a ja si pod saty budu kupovat ještě spodnicku, abych si po nich neslapala 😀

Jana Smarkoňová
    Guest

Opravdu moc krásný

Pavla Cimburková
    Guest

Nádherný

Klára Kája Vrtilková
    Guest

Krásné, jen bych nechala zůžit rukávy

Iva Jansová
    Guest

Budete opravdu překrásná. Hned bych se vdávala znovu:)

Petra Petulinda
    Guest

Saty sou krasny ale ty rukavy bych zrusila a nechala volny jak ruce tak hrudnik, to jedine se mi na tech satech nelibi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password