Zdravím dámy, jsem tu se slíbenými fotkami šatů.. Vzhledem k tomu, že jsem netušila, že je tolik zájemkyň o tyto svatební šaty, rozhodla jsem se vložit fotky pro všechny, ačkoliv z toho radost úplně nemám 😀 nicméně k šatům bych ráda podotkla pár věcí. Za prvé, kdyby se mě někdo chtěl zeptat kolik merim a vážím kvůli velikosti, tak mám udělané šaty na míru, takže Vám to bude k prdu 😀 Za druhé, kdyby někdo chtěl vědět jestli bylo placeno CLO a DPH, tak v mém případě ne. Ale nemůžu Vám slíbit, ze Vy ho platit nebudete 😀 Za třetí, šaty stály 160 dolarů plus 22 dolarů pošta přes DHL a přišly vzhledem k tomu, že jsem se zrovna trefila do jejich svátku, asi za měsíc a půl. Co jsem teď koukala, má je snad i v akci. Za čtvrté, odkazů přímo na tyto šaty je opravdu mnoho a i mnohem levnější, Ale dle feedbacku opravdu nevypadají tak hezky, jak na obrázku. Vzhledem k tomu, Ze u tady těch nebyl ani jediný feedback ani vlastně objednávka 😀 tak to byla opravdu sázka. A vyšlo to. Za páté a asi poslední věc co by Vás mohla zajímat je, šaty jsou opravdu z kvalitního materiálu mají cca 5 vrstev a jsoi skvěle ušité. Nicméně i přesto, Ze jsem si je nechala delat na míru, jsou mi o cca 3 cm větší i po stáhnutí na maximum a to samé rukávy. Ty mi musí svadlena presit. Ještě bych jen chtěla dodat, ať se nebojíte s prodavajicim komunikovat, opravdu vse co chcete on Vám vyhoví. Co já chtěla, byla změna horní části šatů, toho Tylu na rukou a hrudi myslím, z bílé na pletovou. Protože bych v tom vypadala jak bledule. I v tom mi bez problémů vyhověl. Odkaz zde: https://www.aliexpress.com/…/Vinca-sunny-…/32831795715.html… Fotky vložim do komentáře
Ještě bych vlastně ráda dodala, ze závoj jsem dostala zdarma k objednávce 😀 a ja si pod saty budu kupovat ještě spodnicku, abych si po nich neslapala 😀