US $4.88 35% OFF|5V 1M/2M/3M Nowaterproof RGB 5050SMD Led Strip Can Change Color…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, objednal jsem si tenhle led pasek za televizi ale bude mě fungovat dálkové ovládání když je přijímač vzadu za televizí?????

US $4.88 35% OFF|5V 1M/2M/3M Nowaterproof RGB 5050SMD Led Strip Can Change Color For TV Background Lighting With USB IR Controller-in LED Strips from Lights & Lighting on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Pavel Dostál
    Guest

Nikdo?🤔🤔😄

Roman Panáček
    Guest

Ne,nebude.Má to IR ovadač a to čidlo musí být pro ten ovladač viditelné.

Roman Panáček
    Guest

Dejte to tak aby to čidlo od toho pásku čouhalo třeba pod televizí a namíříte vždycky naněho.

Petr Jarolímek
    Guest

Jojo, čidlo pod telku 🙂

Sonik Kinosjd
    Guest

Je to mizerný ztlumené ledky proti obrazovce viditelně blikají a poslední barva nezůstane v paměti tzn.že pri každém zapnutí tv začne diskotéka 😂

Libor Marek
    Guest

mě se líbí, jak si všichni dávají LED pásek na televizi a diví se, že to svítí moc, málo, blbě, vůbec atd.
    1) to lepidlo na tom pásku většinou moc nedrží a nemá to rádo teplo
    2) LED taky nemají rády teplo a proto by se měly chladit. nalepené na televizi se zahřívají a pak odejdou.
    3) Umýt to lepidlo pak je taky zážitek, když už je připečené a je v něm třeba i prach
    4) ten LED pásek neumí reagovat na to, co se zobrazí v televizi. Jediný výrobce, který to dává do televizí je Philips.

Osobně sem se s tím setkal před cca 10 lety poprvé a uchvátilo mě to. Dva roky zpět jsem kupoval televizi a věděl jsem, že bez Ambilight tu televizi nechci a jsem spokojený. Dají se koupit DIY kity, kterými se “vytvoří” ambilight, ale taky to není uplně ono

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password