US $42.78 38% OFF|Sexy V ausschnitt Abendkleid Robe De Soiree 2018 Hohe Qualität…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dobrý večer, prosím když si chci objednat tyto šaty, mám jim i napsat radši svoje míry? A zeptat se za jak dlouho dorazí? Objednával si je z vás někdo? Moc děkuji za vaše odpovědi

US $42.78 38% OFF|Sexy V ausschnitt Abendkleid Robe De Soiree 2018 Hohe Qualität Grau Tüll Mit Applikationen Abend Kleider Real Photo Vestido De festa in Sexy V-ausschnitt Abendkleid Robe De Soiree 2018 Hohe Qualität Grau Tüll Mit Applikationen..

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Nicola Bernard
    Guest

Taky na ně mám zálusk, jen sem nikde nenašla reálnou fotku ..

Soňča Palikova
    Guest

tady na tom odkazuje je 76 real fotek

Daniela Wagnerová
    Guest

Tyto šaty mám doma a i když jsem poslala svoje míry tak šaty jsou mi o trochu větší takže musím ke švadleně si je nechat upravit ale jsou krásné a budu je mít jako svatební 🙂

Ivona B Rohrerová
    Guest

Já když jsem si objednávala přes Ali šaty, ne teda přesně tyto.Ale nejdřív jsem si s prodejcem psala.A poradil.Nevim jestli jsem chytla zrovna nějakého dobrého, ale za zkoušku to stojí 😊

Lenka Wasserbauerová
    Guest

já doporučuji od tohoto prodejce:
    https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Wine-Red-Lace-Embroidery-Beading-Sexy-Backless-Long-Evening-Dresses-Bride-Banquet-Elegant-Floor/32498629021.html

objednávala jsem, došly šaty naprosto v luxusní kvalitě 🙂 komunikovala jsem s prodejcem, byl velmi ochotný a dokonce mi za příplatek (5 dolarů) poslal šaty se šněrovačkou (a to mi ještě posílal dvě varianty šněrovačky a já si vybírala)… kvůli většímu poprsí mám radši šaty se šněrovačkou 😉 posílala jsem mu taky míry a vůbec nebylo potřeba šaty upravovat, seděly naprosto perfektně (jen jsem si zastřihla délku, ale to zvládne i každý sám doma) 🙂

pro bližší info klidně pište do zpráv 😉

Pavlína Smolková
    Guest

Gabriela Cikánová

Gabriela Cikánová
    Guest

Pokud by mel nekdo zajem mohu prodat, mam ve vel. S tpo stav, info do zprav.. Ale nam tedy i kdyz jsme zaslali presne rozmery prisly o 10 cm sirsi, museli jsme je nechat upravovat..

Gabriela Cikánová
    Guest

Ty same sedostribrite..

Soňča Palikova
    Guest

🙂 S bych neoblékla

Gabriela Cikánová
    Guest

😊

Jana Schiedková
    Guest

Mám tyto šaty k prodeji, velikost 34 🙂

Nicola Bernard
    Guest

Nemáte někdo červené?:)

Veronika Vraná
    Guest

Take bych brala cervene ve velikosti M, kdyby nekdo nahodou mel 🙂

Veronika Lébrová
    Guest

Mám je v růžové 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password