Dobrý večer, prosím když si chci objednat tyto šaty, mám jim i napsat radši svoje míry? A zeptat se za jak dlouho dorazí? Objednával si je z vás někdo? Moc děkuji za vaše odpovědi 🙂
Tyto šaty mám doma a i když jsem poslala svoje míry tak šaty jsou mi o trochu větší takže musím ke švadleně si je nechat upravit ale jsou krásné a budu je mít jako svatební 🙂
Já když jsem si objednávala přes Ali šaty, ne teda přesně tyto.Ale nejdřív jsem si s prodejcem psala.A poradil.Nevim jestli jsem chytla zrovna nějakého dobrého, ale za zkoušku to stojí 😊
objednávala jsem, došly šaty naprosto v luxusní kvalitě 🙂 komunikovala jsem s prodejcem, byl velmi ochotný a dokonce mi za příplatek (5 dolarů) poslal šaty se šněrovačkou (a to mi ještě posílal dvě varianty šněrovačky a já si vybírala)… kvůli většímu poprsí mám radši šaty se šněrovačkou 😉 posílala jsem mu taky míry a vůbec nebylo potřeba šaty upravovat, seděly naprosto perfektně (jen jsem si zastřihla délku, ale to zvládne i každý sám doma) 🙂
Pokud by mel nekdo zajem mohu prodat, mam ve vel. S tpo stav, info do zprav.. Ale nam tedy i kdyz jsme zaslali presne rozmery prisly o 10 cm sirsi, museli jsme je nechat upravovat..