US $6.37 51% OFF|Brainbow 6 inch Cutting Thinning Styling Tool Hair Scissors…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

jsou tu nějaké kadeřnice? objednala jsem si tyto nůžky, máte je někdo? vypadají hodně dobře ?‍♀️?‍♂️

US $6.37 51% OFF|Brainbow 6 inch Cutting Thinning Styling Tool Hair Scissors Stainless Steel Salon Hairdressing Shears Regular Flat Teeth Blades-in Hair Scissors from Beauty & Health on Aliexpress.com | Alibaba Group

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

Milan Lančarič
    Guest

Objednával jsem jiné od této značky. Vydržely 3 střihy, pak jsou tupé jak řiť. Protahovací šroubek taky na nic. Rozhodně se nedají srovnat např. S nůžkami Olivia Garden co mám teď (cca 1200 za efilacky a další 1200 za klasiky). Abych to sesumiroval – brainbow jsou vyhozené prachy.

Milos Stremi
    Guest

Ja som si objednal sadu na strhanie psov, mam to uz tri roky. Spokojnost.

Renata Chrastecka
    Guest

Ja brala tedy jinou sadu,ale neustrihlo to ani papir 😒 u nas koupite nejlevnejsi uz za 600 a strihaji krasne

Petra De La Chaqueta
    Guest

Ja mam take na psy, tupi se velmi rychle a hlavne 6″ znamena i s madly, ne jen delka toho ostri jako jsem zvykla, kdyz kupuji tady nuzky…

Eva Žurková
    Guest

Taky jsem koupila a stříhají na ho….

Verča Orgoňová
    Guest

Já mám ty samé a nemůžu si stěžovat stříhání krásně jediné co že začátku bylo na nic byl ten šroubek ale párkrát sem ho dotáhla a už krásně drží

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password