Zdravím prosím o radu, vím že od 14.9. Jsou nějaké novinky ohledně placení přes…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím prosím o radu, vím že od 14.9. Jsou nějaké novinky ohledně placení přes karty. Chtěla jsem si objednat zboží a nejde zaplatit co s tím nevíte?

Petr Lehotský
    Guest

Vcera jsem normalne objednaval a platba v pohode….

Marsii Opluštilová
    Guest

Já sem taky objednávala včera a uplne vpohodě. 🙂 jak je neco novýho,tak to chce asi chvilku vyčkat.

Dorotka Máchalová
    Guest

Ja taky vcera schvalne zkusila a slo to .

Vera Peniaškova
    Guest

Aha, tak Teda nevím ale děkuji 😁

Jitka Grigierová
    Guest

Taky jsem včera večer objednávala a v pohodě.

Dorotka Máchalová
    Guest

Tak jsem prave zkusila objednat a opet bez problemu .

Růža Janatová
    Guest

No a já objednavala a nemám uloženou kartu a normálně platba proběhla , chci kartu zrušit a není tam to políčko abych to mohla udělat , takže nevím jak je to možné , vždy sem musela zadávat čísla z karty 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Darina Šnajdrová
    Guest

ja myslim, ze tohle placeni s tim nesouvisi… Alespon se vsude probira pouze bezkontaktni placeni v obchodech do 500,-, kde nemusite zadavat PIN

Jana Nimrichterová
    Guest

Jde jen o placení bezhotovostní platby. Jsou to bezpečnostní, kvůli krádežím a platbam do 500 Kč. Muze to nahodne vybrat a karta se zamitne a musite zadat pin

Lenka Marušáková
    Guest

Zdravím také sem objednávala…. a nešlo

Kočkařka Petra
    Guest

Ano novinka se týká jen bezkontaktních plateb do 500 Kč. Takže máte asi jiný problém. Koukala bych na platnost karty, limity a povolené transakce. Mně nešla zase zaplatit HBO, pak jse teprve zjistila, že musím nastavit něco, co v mobilní aplikaci banky vůbec nevidim.

Anna Kirschner
    Guest

Týká se to bezhotovostních plateb a u plateb na internetu kde zadavate z sms ten kod a to se na ali nedela. Takze mate asi jiny problem

Ivet Alex Lukášová
    Guest

Já mám zase příhodu, kdy mi přišla nová karta, na Ali sem měla zaregistrovanou starou kartu. Aktivovala sem si novou a asi po tydnu platila na Ali a vůbec po mě nechtěla novou kartu ale prostě platba prošla 😀

Claudia Jaspar
    Guest

U internetových plateb ( e-shop ) má být dvoufaktorove ověření 🤷

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password