Zdravím, už od 20.listopadu 2018 čekám na bundu, podle sledovacího čísla je…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravím, už od 20.listopadu 2018 čekám na bundu, podle sledovacího čísla je někde v přepravě, naposledy 8.ledna 2019 byla bunda v Praze viz fotka, ale zboží nikde. Mám už poslední hodiny otevřít spor a nepustí mě to dál. Má někdo s tím zkušenosti? 😩 jak postupovat? Aby mi to nepropadlo … přeci jsem dala necelých 500kč

Hanka Hampejsová
    Guest

A neni to tak ze az za x hodin vam skonci lhuta 60 dnu a tudiz az potom jde otevrit spor? Ostatne pise se tam, ze 20. vam skonci lhuta pro doruceni a az pak mate otevrit spor. A 20. jeste porad je

Lenka Pajdlová
    Guest

Nevim co blaznite. Zaprve by byla slusnost prodlouzit ochrannou lhutu aspon o 14dni. Po vyprseni ochrane lhuty tedy dnes ale jeste vam tam bezi hodiny a minuty takze od zitra mate jesze 15dni na otevreni sporu

Lenka Pajdlová
    Guest

Jo a rekla bych ze vam ali spor neprijme protoze vidi ze uz je to v praze jen v te kupe baliku jeste na ten vas nedosla rada. Tak prodluzte ochrannou lhutu a cekejte

Šárka Polanecká
    Guest

Evička Kratochvílová
    Guest

Mne se na CP už ztratilo takových věcí…..

Witek ĐøkøupiŁ
    Guest

Nevím kdo přišel na to, že Ali pozná Prahu a podle toho už spor otevřít nejde 😀 Dobrá kravina 😀

Nejde to ještě z toho důvodu, že nevypršela ochranná doba na doručení. Tzn: spor půjde otevřít až zítra, tak to zkuste zítra a normálně si nechte vrátit peníze. I když to bylo v Praze a bude číňan psát, že už to je za rohem, tak bych to stejně nechal tak, protože se jen vyjímečně stane, že to dorazí ještě po té době, pak by jste přišla jak o věc tak i o peníze.
    Nedávno to tady někdo řešil, že počkal na další lhůtu a jak číňan sliboval, že to dorazí a pak nebylo to ani to 😀 Jen taková rada 🙂

Michal Vávrů
    Guest

Mně jde otevřít spor cca 5 dní před koncem lhůty. A to zadávám důvod nedoručení zboží.

Jiří Tropicbloke
    Guest

minuly tyden jsem to resil, vzdy napisu prodejci at prodlouzi lhutu na doruceni, vetsinou ji prodlouzi o 14 dni, a v te dobe mi zbozi prijde, konkretne to z minuleho tydne mi prislo dnes

Edit Kolářová
    Guest

Mě skončila lhůta před cca dvěma dny..Zboží objednáno 13.11. a stále nedorazilo .Ukazuje mi to furt Čínu. Dnes jsem otevřela spor 😉

Miška Halčíková
    Guest

Jako řeknu Vám lidi, už 3 den se snažím dovolat na ČEskou poštu a bezvýsledně. To aby tam člověk nechal celou vejplatu 😤😤😤😤 za ten hovor čekání co si účtují, sviňáci

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password