Zdravim.Vcera jsem udělala na ali objednavku cca za 1500,- , na internetovem…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Zdravim.Vcera jsem udělala na ali objednavku cca za 1500,- , na internetovem bankovnictví mam v rezervaci 2500,- , ikdyz se me vse odečetlo.Máme účet u spořky.Co znamená prosím ta částka v rezervaci ?

Michaela Pátková
    Guest

Když sem byla u spořky, tak sem platila miliardu poplatku za vše takže i za platbu do zahraničí 🙄

Hanka Hampejsová
    Guest

Neplatila jste kartou třeba v obchodě? Taky to tak mívám, ne všechny nákupy z obchodů se mi strhávají hned, ale napřed jsou v té rezervaci

Kuba Hrabovský
    Guest

V rezervaci jsou platby, o ktere si jeste obchodnik nezazadal. Jak pise Hanka Hampejsová

Kočkařka Petra
    Guest

Mělo by to být vidět v nezaúčtovaných, nebo čekajících operacích. Aspoň já to tak mám u firemních účtů.

Lucie Mikulicova
    Guest

Ale vše co jsem včera platila, uz na účtě mám právě odečteno 😮

Kočkařka Petra
    Guest

A nemáte ještě nějaké trvaláky, sipo?

Pepa Mlejnek
    Guest

Vždyť to tam v těch rezervacích musíš mít napsaný za co vše to je

Nikolka Duchoslavová
    Guest

i kdyz se platba strhne, ze zmizi z penez, tak v blokacich muze byt i 4 dny 😉 mam to takhle u hodne plateb, ze se sice strhlo, ale je v blokacich nebo cekajicich 😉

Lenka Ag
    Guest

Poplatky to nejsou, platba kartou pres net je zdarma, muze to byt vyber z bankomatu, splatka neceho (kreditky, uveru…) platba u obchodnika

Nikolka Duchoslavová
    Guest

jo a jeste.. nedavno jsem posilala zahranicni platbu zr sporitelny 500 na slovensko, sporitelna si strhla poplatek 250Kc 😁😁😂😂🙈🙈🙈 to se u zadny jiny banky nestane, posilam tedy pres komercku a vzdy zdarma.. jsou to šmejdi 😖😖😖

Lucie Mikulicova
    Guest

Děkuji všem za pomoc, již je vyřešeno , díky bohu pozitivně.

Milunda Manová
    Guest

Co říct víc než Česká spořitelna

Patrik Mészáros
    Guest

Že máte banku, která je dobrá leda pro lidi, který jsou líný přejít k někomu normálnímu, nebo pro lidi, který neví, jak hodně špatná to je banka. 😀

Ondřej Zedníček
    Guest

Z nabizenych bank je idealni sluzba Revolut. Vse si hlidate na telefonu, vedeni uctu mate zdarma, revolut vzdy vezme nejnizsi mozny kurz, takze platite nejmene 🙂 funguje v nespocet menach a vyplati se i pri cesta h do zahranici, nemusite totiz pote smenovat penize. Na google play ji najdete 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
AliExpress v čestině a česky | Nákupy z Číny
Logo
Register New Account
Reset Password