Přidej recenzi

11.11. MEGA SLEVY v roku 2017 na Aliexpress – informace

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (842 votes, average: 4,99 out of 5)
Loading...

A už je to tady! Magické datum 11.11. na Aliexpress se blíží. A co si pro Vás tento rok Aliexpress připravil? Nejen, že se můžete těšit na velké slevy, ale také máte možnost získat spoustu kupónů, díky kterým bude Váš nákup ještě výhodnější. V tomto článku najdete to nejdůležitější, co budete k nakupování 11.11.2017 potřebovat. Využívat všechny slevové akce a hry mají možnost pouze registrovaní uživatelé.

 

DŮLEŽITÁ NOVINKA 

Někdo z Vás už možná slyšel o tom, že někteří prodejci před 11.11. zvýší ceny, aby je potom mohli v den mega slev snížit a vytvořit tak fiktivní slevu. To samozřejmě neplatí vždy. Jednoduchou pomůckou, kterou využívá již více než 3000 uživatelů, si můžete zobrazit cenovou historii za delší období a zjistit tak zda je sleva reálná nebo ne. Pomůcka se jmenuje Aliexpress Superstar  a přidat do prohlížeče na počítači si ji můžete přes tento odkaz.

Tento doplněk má více funkcí, jako třeba zobrazení cen v českých korunách nebo vyhledávání levnějšího zboží od jiného prodejce atd. Funkce jsme popsali v  článku Historie a srovnávač cen na Aliexpress a taky ve videu zde Aliexpress Superstar

Kde se tato historie objeví? Níže na obrázku vidíte zobrazení grafu a i to, jak se za poslední měsíce ceny změnily.

Pokud chcete nakoupit za tu nejlepší cenu, a nekupovat za fiktivní slevu, tak si nainstalujte pomocníka Aliexpress Superstar do Vašeho prohlížeče. Doplněk určitě využijete během celého roku, nejen na 11.11. 

 

Aliexpress srovnavac cen historie

 

Na levé ose vidíte hodnotu v dolarech a na spodní ose jsou zobrazené datum. Pokud myší najedete na graf, tak se Vám zobrazí i přesná hodnota, za jakou jste mohli šaty koupit. Např. 28.8.2017 šaty stály $ 8.99 a dnes 31.10.2017 je prodejce prodává  za $ 12.09. A přesně takové srovnání uvidíte i 11.11.2017. Instalace doplňku Aliexpress Superstar trvá par kliků a hodně Vám pomůže.

Aliexpress graf cena sale 1          

 

Instalovat doplněk ZDARMA

 

Pravda a mýty o 11.11.

Pokud jste si nainstalovali pomocníka AliSuperstar, tak byste měli snadno poznat, jestli se jedná o opravdovou slevu nebo je to jen uměle vytvořená sleva. Na druhou stranu, pokud použijete kupóny, kterých je během 11.11. opravdu dostatek, tak slevu opravdu získáte. Podívejte se na článek, ve kterém uvidíte cenu produktů, které jsme si koupili mimo akci 11.11. a kolik by tyto produkty stály během 11.11.

Mýty o 11.11.

 

 

Časová osa událostí 11.11.

Začátek akce 11.11.2017 je v 9:00!

Termíny: 

  • 27.10.-2.11.2017 –  Hrajte hry, hledejte Vámi oblíbené produkty v obchodech a připravte si Váš nákupní seznam
  • 3.11.-10.11. 2017 – Přidejte si Vámi vybrané zboží do košíku a případně napište prodejci dotaz ohledně dodacích lhůt nebo o produktu
  • 11.11.2017 – Nakupujte a ušetřete!

 

Game Land – hraní her – získávání mincí a kupónu

  • Hrát a získávat kupóny můžete v tomto období od 27.10. do 10.11.2017.

 

  • Hrát hry můžete každý den, ale pozor některé hry jsou pouze v mobilní aplikaci (Play daily task)

 

  • Vtipným způsobem, jak získat kupóny je, že budete, co nejvíce křičet v mobilní aplikaci Aliexpress – jmenuje se to přesně Play shout for coupons.

 

 

 

  • Je to docela sranda, čím víc křičíte, tím vyšší kupón dostanete. Stačí kliknout na Start a začít křičet 🙂

 

           

 

  • Pokud nemáte mobilní aplikaci, tak nevadí. Můžete hrát hry i  na svém počítači. Například Bubble challenge, kde střílíte do bublin, ze kterých jsou potom kupóny.

 

   

 

  • Každý den můžete získávat mince, které potom můžete vyměnit za kupóny. Mince můžete také vyhrát různými hrami nebo přidáváním zboží do košíku. Za mince si dokonce můžete vyměnit i produkt v hodnotě 0,01 $.

 

 

   

 

 

 

Pravidla a podmínky soutěží Game Land

 

Druhy kupónů

 

Jakmile budete získávat mince a kupóny, tak musíte vědět, jak je 11.11. využít. Níže jsou vypsané typy kupónů, které na Aliexpress najdete.

A. Store coupon

Takto vypadají prodejní kupóny, které poskytuje prodejce a můžete je použít pouze v konkrétním obchodě, který je vydal. Na objednávku lze použít jeden kupón.

Kupóny můžete bezplatně získat:

  1. na stránce obchodu
  2. na stránce konkrétního produktu
  3. výměnou mincí za kupóny.

 

B. Select coupon

Tyto kupóny lze použít ve vybraných obchodech. U každého zboží uvidíte jestli na jeho koupi můžete použit tento kupón. Můžete také filtrovat výsledky vyhledávání, abyste mohli prohlédnout produkty, které akceptují Vybrat kupony pro 11.11. V závislosti na pravidlech obchodu můžete použít jeden nebo více kupónů na objednávku. Níže vidíte, jak tento kupón vypadá. Pokud uvidíte tuto značku u zboží nebo u prodejce, tak víte, že můžete tento kupón použít. Select coupon můžete získat na stránkách prodejce, hraním her nebo výměnou mincí za kupóny.

C. Aliexpress coupon

Aliexpress coupon 11.11.2017

Aliexpress kupóny můžete také získat hraním her nebo výměnou za mince. Výhodou je, že je můžete kombinovat s ostatními kupóny prodejců, ale je možné použít pouze jeden Aliexpress coupon na objednávku.

 

Více o slevových kupónech se dočtete v návodu o kupónech.

Jak používat slevové kupóny

 

 

Nejlepší prodejci 11.11.

Ať už jste zkušený nakupující nebo na Aliexpress začínáte, tak je vždy dobré nakupovat od ověřených prodejců. Máme pro Vás seznam těch nejlepších prodejců, kteří se zapojili do velké slevové akce 11.11.

Nejlepší prodejci 11.11.

 

 

Komentáře

Máte otázky? Zeptejte se nás.

Napište komentář

Registrovat nový účet
Změna hesla