1) Pokud Vám platba hlásí error a neumíte použít lupu = nenakupujte 2)Pokud…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe 1) Pokud Vám platba hlásí error a neumíte použít lupu = nenakupujte 2)Pokud…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

1) Pokud Vám platba hlásí error a neumíte použít lupu = nenakupujte

2)Pokud dlouho čekáte na balíček a neumíte použít lupu = dotujete chudé pracující v Číně, to Vás šlechtí

3)Pokud nevíte, kdy se platí CLO a DPH a neumíte použít lupu = Celní správa má veliké štěstí

4)Pokud Vám došlo ochranné sklo na mobil, které jste si neobjednali a neumíte použít lupu = máte veliké štěstí, můžete se všem okolo chvástat, že máte tajného ctitele v Číně

5)Pokud nemůžete sledovat na území ČR Vaši zásilku, nachází se v Narnii

Pokud k těmto bodům máte jakékoliv dodatečné dotazy, případně chcete podat stížnosti na nefunkční Českou poštu, kontaktujte prosím infolinku na číslech:
    Pro Čechy a Prahu – 284 016 111
    Pro Moravu a Slezsko – 553 695 111

DŮLEŽITÁ AKUALIZACE :
    pokud máte pocit, zda se Vám z účtu stáhly podezřelé platby, popřípadě větší množství peněz, které nesouhlasí s objednávkou, zadejte číslo účtu a údaje potřebné k přihlášení do internetového bankovnictví zde do komentářů. Určitě se vše povede úspěšně vyřešit.

Lukáš Dufek
    Guest

Deprese? 😀

Janička Čadová
    Guest

Konečně to někdo napsal, to je neskutečné kolikrát za den se tu objeví jeden a ten samý příspěvek.

Miro Nedbal
    Guest

Čtvrtý den stále stejný obrázek. Budu klidně za debila.

Maya Dorinová
    Guest

Super 😀 A kdo neumí najít lupu, ať zkusí mikroskop. 😀

Vendula Vyhlidalova
    Guest

Mě je to třeba úplně jedno😉 kdo chce poradí i tisíckrát a kdo nechce, ať to nečte, ne? Prostě jsou lidé, kteří si technikou sami neporadí.

Martin Marsal
    Guest

Je to debil

Martin Marsal
    Guest

Jaromíra Soukupa
    Guest

Krasny. Souhlasim. Zkuste se lidi ptat na neco fakt obtiznyho a ne na chujoviny porad dokola.

Mandík Johny Vladimír
    Guest

😂😂😂

Miro Nedbal
    Guest

Při přímé otázce ,by mohla přijít přímá odpověď a ušetřilo by se těch keců okolo.

Miroslav Westik Ko
    Guest

Někteří jsou prostě líní jinak se to nazvat prostě nedá. Platí stále to známe NAUČIT NĚKOHO CHYTAT RYBY JE LEPŠÍ NEŽ MU JE STÁLE DÁVAT. Když se na to někde upozorní najde se mravokárce se slovy ,,,, můžu se zeptat neeeee?? ,,,, Myslíte si že mě to někdo učil nakupovat ? NE našel jsem si v google : Jak nakupovat, jak na clo a podobně – abych nebyl za duševně nesmělého. A pokud opravdu ale opravdu nemůžu nic najít a ani lupa či překladač google mi nic nenajde – pak je čas se zeptat zde. Není to jen zde – ale i jinde na FB třeba Milujeme Tunisko – stále stejné dotazy dokola a dokonce od stejných osob se každoročně opakují.

Mira Herzán
    Guest

Pěkné slohové cvičení, to je opravdu k zamyšlení 😂😂😂

Jana Jahůdka Jahodová
    Guest

No prosím Vás a můžete mi poradit, kde tu lupu mám? Ať koukám jak koukám, na tabletu tu lupu prostě nemám

Carlos Kawasaki
    Guest

Vyborne napsáno

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password