2018 Hot Diving Mask Scuba Mask Underwater Anti Fog Full Face Snorkeling Mask…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe 2018 Hot Diving Mask Scuba Mask Underwater Anti Fog Full Face Snorkeling Mask…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

zkušenosti ???? A za jak dlouho přišlo ?

2018 Hot Diving Mask Scuba Mask Underwater Anti Fog Full Face Snorkeling Mask Women Men Kids Swimming Snorkel Diving Equipment-in Diving Masks from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cheap Diving Masks, Buy Directly from China Suppliers:2018 Hot Diving Mask Scuba Mask Underwater Anti Fog Full Face Snorkeling Mask Women Men Kids Swimming Snorkel Diving Equipment Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

Jaroslav Mikuš
    Guest

Pro tohle se vyplatí zajet do Decathlonu. Je tam okolo 600Kč a originál. Mám ji a je to paráda.

Monika Kuklová
    Guest

Zeptej se táty, ty je mají z Decathlonu, tak ti řekne

Kuba Rác
    Guest

hlavne uvaz jestli je to to co opravdu chces. na samotne snorchlovani v klidnych vodach je to ok. jak budou vlny tak je to dost otravne a obcas ti i protece voda zeshora, kdyz se potopis aby mrknul na rybky zacne ti tam taky tect. je to vylozene echt rekrecni maska. normální bryle a snorchl u kazdeho lepsiho “snorchlisty” vedou

Kuba Rác
    Guest

a tato je v podstate trochu lepsi do more nez ta z decathlonu pac ma delsi snorchl a jestli to vyuzijes tak drzak na kameru

Petra Raabová
    Guest

Ted jsem zrovna v Egypte a tuto masku pouzivam. Nemlzi se, netece do ni. Ani kdyz jsou vlny a jdou pres. Jen co mi vadi je, ze zvetsuje. Myslim si, ze uz jsem u koralu a pritom jsem daleko. To same ryby. Takze kdyz fotim, tak si beru radeji bryle a snorchl.

Tomáš Boguský
    Guest

Tahle maska je super a lepsi nez z decathlonu. Ktera se casto mlzi, tenhle novejsi model ma jine odvetravani.

Milan Talafant
    Guest

Klasicka maska je lepší, alespon pro mě.

Josef Sedlmajer
    Guest

???? Netuším, jak verze z Ali, ale mám ji z Decathlonu a úplně běžné se s ní potapim v mori – má plovákovou klapku, takže do ní rozhodně neteče. Za mě je to super věc 😊

Tomáš Boguský
    Guest

Mam z ali a super a ani kapka do ni nenatece a nemlzi se jako z decathlonu.

Tomáš Boguský
    Guest

Jinak ji prodavaji uz i v lidl shopu a ve sportisimu

Bruce Chylis
    Guest

ještě otázečka nějakou kameru na potápění ???k tomu pokuď tam jde přidělat

Mirek Kunčík
    Guest

mám ji, je supr😎 a přišla celkem rychle

Ondřej Janča
    Guest

k čemu tj dobré? vždyť se v tom neda ani potopit…se mi zaplní maska vodou ne?

Mirek Kunčík
    Guest

no, mě ne, záleží na šikovnosti🤔

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password