Cheap Power Bank, Buy Directly from China Suppliers:2018 NEW Power Bank 30000mAh For Xiaomi Mi 2 USB PowerBank Portable Charger External Battery Poverbank For iPhone 7 6 5 4 X 8 Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.
Ta powerbanka by musela být minimálně o velikosti iPadu, aby měla 30 000 mAh 😃 kdo tomuhle věří, tak by si měl něco přečíst o akumulátorech. Ne- číňani je neumí zmenšit a zachovat kapacitu. Tohle kupte v Česku a neprohloupíte.
Zrovna dneska se mi jedna power banka rozletěla před ksichtem na kusy:(
Ta baterka v ní se tak nafoukla, že povolily “dzinzíky” po stranách a plastová škatule se rozlítla na dva kusy.
Večerní děkovnou modlitbu věnuji tomu, že jsme nevyhořeli 🙁
Raději bych vůbec powerbanky z ali nekupoval, kapacitu si tam napíšou, jaká se jim zrovna zachce, a i kvalita použitých článků je jinde. Pokud powerbanku, tak jedině Xiaomi, nebo jiné ověřené značky, kde mám záruku kvality a za ty peníze opravdu dostanu to, co chci. Navíc zrovna Xiaomi používá nejkvalitnější články a řídící elektroniku. Tohle je věc, na které bych tolik nešetřil, pokud má sloužit dlouho a být bezpečná.
Souhlasím taky používám xiaomi a přítelkyní jsem jej koupil taky. U mě bohužel odešel jeden usb port kvůli nošení v tašce se zasunutym kabelem. Po 3 letech se nějak ohnul, nebo se v něm uvolnil drát. Ale mám ještě jeden 🙂