Zdravím, koupil jsem na ali protector glass na huawei Y5 (https://www.aliexpress.com/…/2pcs-Screen-…/32836658402.html…), který ale přišel spolu s lepidlem (asi?). Máte někdo představu, kolik toho lepidla se má na telefon nanést? Nemám s tím zkušenost, skla která kupuju většinou na xiaomi, mají lepidlo už na sobě. Předem dík za jakoukoliv radu.
Cheap tempered glass, Buy Quality glass for directly from China 5" screen protector Suppliers: 2pcs Screen Protector For Huawei Y5 Prime 2018 Tempered Glass Huawei Y5 2018 Screen Protector For Huawei Y5 Prime 2018 DRA-L22 Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.
Mám, pan tam na mne mluví nějakým asijským jazykem (Thajsky?) a z videa není patrné, jestli lepidlo nanesl po obvodu celého telefonu, nakapal a nechal roztáhnout sklem (sklo tam ani nepoloží), dal bych přednost nějaké osobní zkušenosti.
Z osobní zkušenosti lepidlo slouží pouze k nanesení do okrajů. Nalepí se folie a kde zůstane folie nepřilepena se nanese tou tyčinkou to lepidlo přimačkne a utře