5.5cm DIY Universal Accessories for Magic Glowing Track Educational Rail Car Toy…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe 5.5cm DIY Universal Accessories for Magic Glowing Track Educational Rail Car Toy…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Má prosím někdo zkušenost s touto autodráhou? Popř. i s nabízenými doplňky jako výtah, most…. apod. Děkuji

5.5cm DIY Universal Accessories for Magic Glowing Track Educational Rail Car Toy Racing Tracks Car Kids For Toys Gifts-in Diecasts & Toy Vehicles from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cheap car kids, Buy Quality toy racing track directly from China car toy Suppliers: 5.5cm DIY Universal Accessories for Magic Glowing Track Educational Rail Car Toy Racing Tracks Car Kids For Toys Gifts Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

Jakoubek Rádlů
    Guest

Mame doma, funguje to skvele, da se to milionove rozsirovat, jedine peklo jsou baterky. Doporucuji kvalitni dobijeci tuzkovky, protoze klasicke tuzkovky v tom vydrzi tak 10 hodin max 😀

Lenka Fojtíková
    Guest

mam objednanou, zatim přisly doplnky ( mosty,zatáčky, jeskyně ) ty jsou super i velky a kavalitni. Ted jeste cekam na auticko a samotnou dráhu

Petr Švec
    Guest

Napřed jsem zkusil jednu a pak objednal druhou (nevím jestli stejný prodejce) a zapadly do sebe, ale v zatáčkách se mi zadrhavalo 😣 jinak je to super hračka baví mě 😂, ale radši všechno naráz a od jednoho prodejce 😉

Darina Šnajdrová
    Guest

kupovala jsem vloni synovi, ale jen ten zaklad, bez nejakych doplnku a vse ok, jezdi to dobre 🙂

Martina Duchoňová
    Guest

Máme od loňska doma, autíčka žerou baterky 😂 máme ruzné mosty, křižovatky i ten výtah ale ten nefungoval, autíčko nevyjelo, pořád padalo. Dále máme točnu a ta je super.

Jana Janů
    Guest

Děkuji 😃 Takže to v, padá, že koupí rozhodně neprohloupim 🤔 😁

Michaela Mašková
    Guest

Kupovala jsem jako dárek. Naprostá spokojenost. :))

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password