696 2018 Q8 Blood Pressure Smart Bracelet Sport Band Heart Rate Fitness Tracker…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe 696 2018 Q8 Blood Pressure Smart Bracelet Sport Band Heart Rate Fitness Tracker…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Prosím, kupoval jste někdo tyto hodinky? Dneska mi přišly, jsou krásné, některé aplikace mi fungují, ale u některých jsem vůbec nepochopila jak je nastavit. Mohl by mi někdo pomoci? Klidně do zpráv, děkuji.

696 2018 Q8 Blood Pressure Smart Bracelet Sport Band Heart Rate Fitness Tracker Waterproof Clock Smart Watch for Men & Women-in Smart Wristbands from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Cheap Smart Wristbands, Buy Directly from China Suppliers:696 2018 Q8 Blood Pressure Smart Bracelet Sport Band Heart Rate Fitness Tracker Waterproof Clock Smart Watch for Men & Women Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.

Filip Grošek
    Guest

Mám, co vám nejde nastavit?

Kristýna Svobodová
    Guest

Nejde mi krokomer, zpravy, foťák a nevím jak propojit s telefonem, vím že se ma nainstalovat nějaká aplikace, ale nevim jak ji dostat do telefonu…dekuji moc

Kristýna Svobodová
    Guest

A jak se nastavi správný čas jsem taky nikde nenašla…

Filip Grošek
    Guest

Na Google play stáhněte aplikaci HeyBand, čas se nastaví podle telefonu, jinak vše nastavujete v aplikaci.

Filip Grošek
    Guest

Popřípadě tlak a tep lze měřit bez aplikace. Stačí přidržet prst na ikoně např. srdce pro tep

Kristýna Svobodová
    Guest

Bomba, děkuji, už mi vse funguje🙂

Josef Štědronský
    Guest

Tlak to změřit rozumně nemůže 😀 To by se musel ten pásek umět smrskávat

Marcela Žďárská
    Guest

Nell Lamošová

Lenka Brumbambule
    Guest

kristino nevyfotis tu origo foto?? jsou opravdu hezky ale nejsou velky na damskou ruku ??

Kristýna Svobodová
    Guest

Vůbec právě, jsou akorát, a to mám drobnější ruku 🙂

Romana Zikova
    Guest

Muzu se zeptat jaka je tomu appka?

Michal Blanka
    Guest

Co mám hodinky, co se musí spárovat s telefonem tak fungují plně jen když se spárují přes aplikaci. Zpravidla je na krabičce odkaz nebo QR

Gabriela Wernerová
    Guest

Dobrý den. Jak vypadají hodinky po pravidelném nošení? Koukala jsem na ně, akorát jsem si říkala, jestli se neošoupou, nezezelenají nebo tak něco. Děkuju 😊

Kristýna Svobodová
    Guest

Úplně v pohodě, možná malinkato ztmavl pásek, ale jinak žádná změna 🙂 fungují super 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password