Ahoj lidi, prosím o radu. Koupila jsem si zhruba za 300 Kč šortky, ale přišlo…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj lidi, prosím o radu. Koupila jsem si zhruba za 300 Kč šortky, ale přišlo…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj lidi, prosím o radu. Koupila jsem si zhruba za 300 Kč šortky, ale přišlo mi naprosto příšerně tričko. Otevřela jsem spor a jedinou možnost, kterou mi nabídli bylo vrátit tričko a poté mi vrátí peníze. Potvrdila jsem to, ale poštovné do Číny by bylo drazsi mez ty šortky. Nevíte, zda by šel spor zavřít a pak zkusit znovu otevřít? Děkuji za rady

Tereza Gordíková
    Guest

Ne nešlo.

Diblík Obecný
    Guest

A nevíte, zda existuje ještě nějaké jiné řešení? Prodejci mi napsat nešlo, protože mezi tím už zavřel obchod

Kateřina Kořáková
    Guest

Neměla jste příjmat návrh, že tričko odešlete zpět. Nebo dost možná už i samotný spor byl nesprávně otevřen 🙁

Martina Macečková
    Guest

tak spor určitě ještě není ukončený, čekají, až se zboží vrátí prodejci, aby vám mohli vrátit peníze, už tam nejde udělat žádná změna, že na to nepřistupujete? Ono častou napíši, že chtějí vrátit, ale když na to nepřistoupíte, tak Vám Ali peníze vrátí

Kadeřnictví Pajdlová Lenka
    Guest

Nejdriv priste prelozit nez neco odklikate. I na tom blbem youtube a google jsou navody

Lee Vanec
    Guest

Jednoduchá rada pro příště,vůbec se s těma prodejcema nebavit.Bavím se jen a vše řeším s Ali.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password