Ahoj mam dotaz, chci do auta bezpečnostní kladivko, a našla jsem 2 druhy,…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj mam dotaz, chci do auta bezpečnostní kladivko, a našla jsem 2 druhy,…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj mam dotaz, chci do auta bezpečnostní kladivko, a našla jsem 2 druhy, nevite nekdo jestli je v tom nejaky zasadni rozdil, nebo je to jedno. Děkuji

Filip Nix
    Guest

Zásadní rozdíl evidentně v konstrukci, okýnko v autě půjde při troše štěstí rozbít třeba i hlavou. Obojím jde evidentně *nějak* rozbít okno a přeřezat pás, ale líp na mě teda působí to oranžový.

Kamila Cermanová
    Guest

Ted mi psala kamaradka policajtka a rikala ze ten modrej ze ma delsi brit na prerezani pasu a lepe se bude drzet.

Ladislav Fára
    Guest

Mám doma ten modrý (akorát jiné barvy) funkčnost je zajištěna vystřelovacím hrotem, (přimáčknu na sklo pružinka ho vystřelí, takže je to pěkně skryté a není tam žádná volná ostrá “jehla”), řezač pásu je také dobrý, a hlavně delší jak na klasickém kladívku (vlevo). Kupoval jsem asi pět kusů a nemůžu si je vynachválit 🙂

Jozef Hošmánek
    Guest

Tím modrým jde lepe rozbít sklo stačí přitlačit. Na řezání pásu je lepší nůž a ten jde koupit jak s řezačem pású tak z hrotem na sklo.

Ondřej Šustek
    Guest

Koupil jsem ten druhy (modrý ) fungoval dobře, ale životnost jen cca 10 použití, tak si s tím moc nehrajte 😀

Vojta Zvonda Zvoníček
    Guest

ten druhej, znamej hasic si je dost chvalil, ze jsou super.. 🙂 bud to a nebo victorinox rescue tool, tam je spolehlovost jista, dozivotni zaruka, ale zase cena je pro ”jen tak pro nahodu” příliš vysoka, mam ho a jsem spoko 🙂

Ján Sedláček
    Guest

Radši bych si priplatil, tady nejde o oblečení ale o zivoty 🙂 Naše dobrovolna jednotka je s timto obchode velmi spokojena.Spravce snad promine odkaz… Napr tento https://www.vyzbrojna.cz/en/3140/1960/resqme-tool-rozbijec-skla-a-rezac-pasu-na-klice.html

Honza Tesárek
    Guest

Kladívko je blbuvzdorné, máte minimálně dva pokusy, než se otupí oba konce. Použití pod vodou je dost omezené. Rozbíječ s pružinou může selhat, je to prostě jen mechanická pomůcka. Navíc pokud je z Ali a výroba není nijak ověřená. Raději používám kladívko.
    Řezače pasu jsou na obojím takové nijaké. Když už to chcete mít, tak kupte extra řezač. Velikost platební karty, suchým zipem nalepíte někde v dosahu.

Robert BobekRob Longauer
    Guest
    Ladislav Benešovský
    Guest

S obojim to jde velmi dobre. Pokud clovek vi, jak s tim zachazet. Oranzovy rozbije sklo na zaklade narazu, ktery udate vy. Proste takove kladivko. V pripade modreho staci prilozit k oknu a zatlacit, pricemz vyleti hrot, ktery okno rozbije. Dle meho nazoru pro zeny idealnejsi modra skladnejsi a jednoduzsi varianta. Pokud jde o kvalitu, tak ali vyzkouseno nemam. U nas k mani znacka ResqMe, ale nemyslim si, ze by v tom byl nejak zasadni rozdil. Snad jen v zivotnosti

Pavlína Černá Foralová
    Guest

není lepší vozit kladívko 😁

Radek Hloucal
    Guest

Ten prvni jen na okno,druhý okno a bezpečnostní pás.

Jaroslava Krejčí
    Guest

Můžete mi prosím dát odkaz na ten modrý?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password