Ahoj nevíte kde je problém. Mam v košíku 60 věci a uz nemůžu nic přidat

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj nevíte kde je problém. Mam v košíku 60 věci a uz nemůžu nic přidat

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 40 total)
  • Author
    Kristýna Vachta Tobrmanová
    Guest

Mě to blbne taky, ale když jsem smazala a znovu nahodila appku, tak to lehce pomohlo. I když až po pár dnech, tak to asi nebylo tím 😁Přidávat jde, jen mi to pořád ukazuje 60 ks, i když jich je víc.

Kristýna Štipčáková
    Guest

Taky mi to blbne🤷‍♀️

Pavlína Králová
    Guest

To jsou zase keci okolo, tak si ukládá do koše, no a? Pro mě je to taky šikovnější.. A těch 60 místo 100, tam mám už minimálně měsíc.

Helena Machanova
    Guest

Tam jich je 100 ale 40 ukrytych ( odspoda ) bohuzel uz to tak je nejakou dobu. Psala jsem jim a nic.

Petra Koňaříková
    Guest

… mám stejný problém 🤔….60 věcí v košíku, dalších 40 pod košíkem… aktualizace nepomohla 😔…

Raduška Paňková
    Guest

Vysypat košík

Tereza Rosenkrancová
    Guest

Vito Bella
    Guest

Stejný problém i u mě, 60 věci v košíku a nic dalšího se nevejde. Prosím o rychlou radu, provozní supermarketu tvrdí že už musí zavřít :((

Markétka Kolková
    Guest

Já si nic nepridavam do košíku, všechno dávat do wishlistu ten je neomezený 😊

René Helmich
    Guest

Košík zaplaťte a můžete vesele nakupovat dal. Akorát blokujete prodejci zboží, které by mohl koupit někdo jiny

Ladislav Toral
    Guest

Tak snad je to jasné. Dřív tam šlo dát max. 100, teď to snížili na 60 rotože to blokovalo prodejci zboží. Pokud máte v košíku víc než 60, nemůžete přidávat další. Do té doby vám to bude ukazovat 60.

Tomáš Kotek
    Guest

Tomu se říká závislost, je na to léčebna 🙂

Lenka Pajdlová
    Guest

Kosik neni wish list

Zuzka Kovaříková
    Guest

Existuje i něco, jako WISHLIST tam si můžete přidávat do halelůja! 😉

Alice Pšeničková
    Guest

Kdyby to tak nedělal každý druhý “pohodlnar” a “prekupnik, který objednává na kšeft a čeká a prachy, tak by to neskrouhli :D…. Jooo, ať žije wish list.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 40 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password