Ahoj potřebuji radu, chtěl bych pro svou 10 let mladou dcerku, chytré hodinky. …

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj potřebuji radu, chtěl bych pro svou 10 let mladou dcerku, chytré hodinky. …

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj potřebuji radu, chtěl bych pro svou 10 let mladou dcerku, chytré hodinky. Link si umím najít sám, chtěl bych od někoho doporučit nějaké osobně vyzkoušené nejlépe s Huawei. Děkuji moc

Andrea Stangelová
    Guest

Já si koupila před nedávnem tyto a jsou super. 🙂

US $5.35 65%OFF | M3 Pro Smart Band Waterproof Fitness Tracker VS M3 Plus Smart Bracelet Blood Pressure Heart Rate Monitor PK Mi Band 3
    https://s.click.aliexpress.com/e/NqAEmay

Iva Gerátová
    Guest

Dobrý večer, Františku! Nemám hodinky, ale fitness náramek Huawei Band 3 Pro. Nemám tedy z Ali, ale od nás z ČR. Záleží co potřebujete. Používám je s tel. Huawei na venkovní jízdu na kole a chůzi. Zobrazuje notifikace z App, které si nastavíte. Používám např. na sms, Whatsapp, FB messenger, hovory. A samozřejmě krokoměr. Počítá celkem dobře, ale nesmíte nic tlačit jako já, např.kočárek 🙂 Pak nepočítá, ale to je celkem logické 🙂

Nikola Bros
    Guest

Taky to řeším.. Chtěla bych, aby uměli GPS kvůli poloze, ale to tam musí být extra sim

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password