Ahoj, tak jsem objednával na 11.11 … a ted asi po 4dnech mi došlo že jestli…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj, tak jsem objednával na 11.11 … a ted asi po 4dnech mi došlo že jestli…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj, tak jsem objednával na 11.11 … a ted asi po 4dnech mi došlo že jestli náhodou jsem nepřekročil 150$. a ono éjhle mě to stálo přesně 150.80$. Četl jsem že při překročení 150$ se platí clo nebo něco takového, je to pravda? můžu se tomu ještě teď nějak vyhnout?… Ale mám tam hodně věcí takže každá zvlášt a od jineho prodejce tak to by mohlo být v pohodě ne?. Díky.

André Philippe Schwarzkopf
    Guest

rozdil je pak 4% k 21% + poplatek poste

Paul Chrabry
    Guest

stejně to číňan rozhodí do více balíčků

Sandra Sunnyy
    Guest

To jste platil vše najednou?

Nikča Zabloudilová
    Guest

Muselo by to být od jednoho prodejce a je to od 150 eur ne dolarů

Jan JohnyStar
    Guest

Platil jsem vše najednou ve stejnem košiku ano.. 😀 ale každá věc je od jineho prodejce takže to půjde stejně zvlášt, tudíž pohoda ?

Alice Pšeničková
    Guest

To jste asi zaplatil více objednávek, ne? Tzn více prodejců nebyla to jedna věc a od jednoho prodejce. Takže se vás vyměření DPH nebo platba CLO netýká. Navíc by se týkalo, kdyby to byla obj od jednoho prodejce nebo jedna věc, a pokud by to chytli na celnici. I kdyby jste platil 300$ za něco a celnici by to nezachytili tak byste taky nic neplatil.

Blanka Kubalíková
    Guest
    Milan Talafant
    Guest

Pavel Jurásek
    Guest

Rozdíl je dolar a euro….pro DPH a clo, jsou daná pravidla v eurech

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password