Ahoj všichni jdu si pro radu balík mi má dojít do 18. 11. což je neděle a…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Ahoj všichni jdu si pro radu balík mi má dojít do 18. 11. což je neděle a…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Ahoj všichni jdu si pro radu balík mi má dojít do 18. 11. což je neděle a dneska nic nedošlo mám otevřít spor nebo počkat

Petra Vrchotová
    Guest

Prodloužit dobu dodání

Petra Striegelová
    Guest

Ajo já su tupá to mi nedošlo 😂😂😂😂

IKooli IKoolišek IKonečná
    Guest

Pockat mne to třeba pride i o 2 týdny dýl a už se i stalo že mi dvě věci nepřišli a jedna po 3 měsících nikdy jsem spor neotvirala je tady nějaká možnost že to holt nepřijde vždycky du do toho s tim

Petra Striegelová
    Guest

Jo s tím počítám 😁 tak se mi to jednou stalo

Michal Marek
    Guest

Po vyprseni 60 denni lhuty je 2 tydny na otevreni sporu. Nebo napsat predem, at prodlouzi dodaci lhutu. Jinak je narok na vraceni penez, pokud za tech 60 dni balik nedojde.

Petra Striegelová
    Guest

Tady je na doručení 22-41 zase nemůžu najít jak se prodlužovala lhůta už jsem to nedělala ani nepamatuju

Jitka Řasová
    Guest

Počkala bych a spor otevřela až v pondělí

Jenny Molatová
    Guest

Počkej třeba týden a pak otevri spor, nebo jestli ti to nevadí tak prodluz tu lhůtu. Ale já když mi něco nedojde nějak v limitu tak otviram spor.

Jiří Májek
    Guest

To je jen odhad, navíc budou vánoce a pošty jsou už teď přetížené. Počítejte + 14 dní po termínu a pak teprve jednejte. Prodejci posílají většinou do 1-3 dní po obdržení platby. Vázne to na poště.

Taurus Hanka Taurus
    Guest

Pockat! Mne taky ma dojit v nedeli… 😊 minuly tyden mel dojit taky v nedeli a v utery jsem mela ve schrance vyzvu na vyzvednuti + dalsi dva baliky jako bonus. Jen dalsi den jsem mela dalsi vyzvu (cekam jeste dve veci) ale pry tam nic nemam, ze to bude asi na ty jiz vyzvednuty. Jen nevim jak mohli napsat vyzvu druhy den na jiz vyzvedly baliky… 🤔

Petra Striegelová
    Guest

Kouzlo české pošty

Marshall Balín
    Guest

Pff 🤣🤣 posta ma problem dorucit na cas balik v tydnu a ty chces jeste aby ti balik privezla v nedeli 😂😂😂.

Tom Kocourek
    Guest

Petra Striegelová – nemazlete se s tím a prostě otevřete spor. Pak na to zapomenete a on se vám obchodník nebude připomínat.

Taurus Hanka Taurus
    Guest

To rijde po nedeli! 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password