AliExpress.com

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Dnes, jsem byl prekvapen objednaval jsem si wifi kameru od cinanu, viz odkaz nize, a dnes je to 14 dni od objednani a uz dnes prisla, ale co me prekvapilo, ze mi to dodala zasilkovna.cz dokonce mi sama do sebe nasla nejblizsi odberne misto a klasicky poslali sms, ze je balik k vyzvednuti to se mi od cinanu jeste nestalo jinak ke kamere, ma to vlastni apku co se stahne z google app. Registrace kamery a nastaveni jednoduche a funkce super (ovladani nataceni na dalku) Obraz tak HD misto fullHD ale na me veci to staci navic se to da otacet vsemi smery. Takze za 400 to u nas nekoupis a jsem stasten
    Odkaz:

AliExpress.com

Browse Alphabetically: All Products, Free Shipping, Wholesale Product, Promotion, Price, Discount, Compare French, German, Italian, Japanese, Korea, Netherlands, Portuguese, Russian, Spanish, Arabic, Thai, Turkish, Vietnamese, Hebrew Alibaba Group | Taobao Marketplace | Tmall.com | Juhuasuan | AliEx…

Petra Vlčková-Popelková
    Guest

Asi blbý dotaz….chtěla jsem jí koupit na chatu….ale asi musí být na wifi Že

Patrik Peterka
    Guest

Ano sice nastaveni je pres wifi, ale je tam slot na kartu, kde na ni muze max nahravat. Ale jestli pri tom nahravani potrebuje i wifi to fakt nevim. Ale primarne je na wifi.

Carlos Kawasaki
    Guest

Wifi slouzi na propojeni s mobilem. Neni to ip kamera.

Lukáš David
    Guest

Zasilkovna tady nebyla asi dva dny, nebo mi něco uniklo?

Roman Rybáček
    Guest

Muzes mi prosim napsat nazev ty kamerky?

Roman Rybáček
    Guest

Ahaa👍🙊

Josef Štědronský
    Guest

Z čeho se na to dostanu ?? I z prohlížeče z Woken, či má to nějakou aplikaci na Win ?? A umí to někam streamovat ?? A posílat Maily ?

Josef Štědronský
    Guest

Už jsem jednu kameru koupil a s ničím jiným než androidí apkou se nebaví, což je celkem na prd.

René Helmich
    Guest

Taky jsem ji měl, nez po 3 měsících umřela 😥

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password