Aliexpress.com : Buy 5M 300Leds Non waterproof RGB Led Strip Light 3528 DC12V…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Aliexpress.com : Buy 5M 300Leds Non waterproof RGB Led Strip Light 3528 DC12V…

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author
    Michal Lipert
    Guest

Ten pásek nepřenese dostatečný proud pro napájení dalšího. Řešil jsem to za přijímačem dálkového ovládání rozdvojkou a vedl jednu pásku na jednu stranu a druhou na opačnou. Ale stejně na konci 5m pásek svítí míň.

Michal Lipert
    Guest

Prostě ty přívodní cestičky jsou na délku a spotřebu LED moc tenké. Lehce se hřejí. Alespoň mně. Mám pásek s RGB led 5050

Pavel Hutr
    Guest

proto jsou pásky kde je potřeba chladicích lišt nebo jsou chlazené od výroby. u origo pásků může max poklesnout svítivost ale u všech zároveň. používám je i do auta a tam je sakra proud z autobaterie a nic se neděje mají odpory které vše tlumí.

Michal Lipert
    Guest

To nevím, zkusím změřit napětí na konci pásku, ale led tam evidentně svítí méně. Když zapojím pásek na opačné straně, svítí míň opět na konci.

Pavel Hutr
    Guest

tak to je pecka a co kompromis zapojit uprostřed?

Pavel Hutr
    Guest

spíš bych řekl vadný modul rgb tam se dá různě nastavovat podle kodu který vysílá svítivost různých led a barva.

Michal Lipert
    Guest

Uvidím až bude čas. Není to nějak moc zřetelné, ale když se na to člověk soustředí, je to vidět.

Michal Lipert
    Guest

Moduly mám 2 různé a je to pořád stejné. Prostě ty cestičky podle mě nezvládají přenést dostatečný proud. Je to vidět víceméně jen u bílé, kde svítí všechny led naplno. Předpokládám že cesta na kostru to prostě nedává.

Kuba Pivovarník Stránský
    Guest

U pásků většinou je uvedené kolik lze mít segmentů do série. Možná máš jen slabý zdroj dimenzovaný na jeden 5m pásek. A možná je to za hranicí vedení toho pásku. Jedná se tedy o pásek z odkazu?

Michal Lipert
    Guest

Nn, je to tenhle LED Strip Set 5050 RGB 5M/300LED Flexible Strip Light High Quality RF Wireless Remote Controller 12V 3A Power Adapter
    http://s.aliexpress.com/AJbemQBN
    (from AliExpress Android)

Iveta Maršálová
    Guest

Jé poradíte mě někdo? “Potřebuji pod linku led v délce 5m, ale na 220. A aby to dostatečně svítilo. Myslím tím dost světélek na metr 😀

Pavel Seszták
    Guest

Taky jsem tohle řešil. Koupil jsem adaptér a Amplifier a je klid. Odkaz zde: High Quality LED switching power supply LED power supply 12V 20A 240W transformer 100-240V
    http://s.aliexpress.com/vA7V3mUV

Pavel Seszták
    Guest

LED RGBW /RGB Amplifier DC12 – 24V 24A 4 Channel Output RGBW/RGB LED Strip Power Repeater Console Controller
    http://s.aliexpress.com/fuIZ3MVb

Blanka Podlipná
    Guest

Chce to přemýšlet hochu 😂

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password