Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Poprosím o radu. Objednal jsem si bezdrátovou dobíjecí podložku pro Samsung S10. Přišla za pár dní. Velmi hezké zpracování. Bohužel nereaguje na bezdrátové dobíjení. Vím ale, že telefon bezdrátově dobíjí. Zatím jsem nikdy nic nefunkčního řešit nemusel. Mám otevřít spor, nebo dodavateli poslat nějaký email? Jakou formou to reklamovat. Bylo to do 300,- ale štve mě to tak nějak z principu. Díky za nasměrování.

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Pavel Kempný
    Guest

První předpoklad je nepotvrzovat příjem dříve než ověřite funkčnost.
    Pak nejlépe nafotit problém.
    V aplikaci je komunikace přímo s prodejcem.
    Po ukončení termínu doručení máte tuším 15 dní na to otevřít spor. Pak už smůla.
    Pro spor bude dobré nejen foto problému a rozumný popis ale i screenshot komunikace s prodejem . Při otevření sporu požadujete pouze refundaci.

Monča Hanousková
    Guest

Spor

Pavel Kempný
    Guest

Pei komunikaci s prodejcem muzefe požádat o prodloužení ochranné lhůty.
    Já zatím.vse vyřešil komunikací s prodejcem. Jen v jediném případě mi sám prodejce navrhnul ať otevřu spor s plnou refundaci.

Stanislav Chudáček
    Guest

Nafotit, ještě lépe natočit a otevřít spor s požadavkem na vrácení celé částky – nefunkční výrobek.

Pavel Kempný
    Guest

Ještě doporučuji v mobilu zkontrolovat položku viz screenshot. Já to nikdy nevypinal takže nevím jestli se tím dá bezdrátové nabíjení úplně vyřadit nebo jen vypnout to rychlé.

Edit:
    Aha už to vidím. Jen vyřadit rychlé.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password