Co prosím kupujete 11 a 14 letému klukovi na vánoce na Ali? Díky za tipy…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe Co prosím kupujete 11 a 14 letému klukovi na vánoce na Ali? Díky za tipy…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Co prosím kupujete 11 a 14 letému klukovi na vánoce na Ali? Díky za tipy…

Gabriel Chemicky Novotných
    Guest

Tak záleží, co konkrétně ho zajímá, co má rád a co se mu líbí. Řídil bych se tím, co hraje za pc hry, na jaký filmy kouká, co poslouchá za muziku. Podle toho bych vybíral – lampičky, hodiny, postavičky, předměty na poličku, trička, různé blbosti (kasičky, boxy,) Podložky pod myš, plyšáky. různé věci na pověšení, klíčenky, kšiltovky

Jana Urbanová
    Guest

Kluk dostal teď k svátku selfie tyč, máme jí tedy z wishe. Přál si jí a je z ní nadšený.

Marie Podzemská
    Guest

Dcera 11 let chce drona 😁

Pavel Hutr
    Guest

Kluk chce od malička všechno a to neviděl ali stránky 🙂

Jakub Hovorka
    Guest

Dej mu do ruky telefon s Aliexpresem a ať se kouká sám a dává do košíku a pak to prober a máš to 😁

Eva Pešková
    Guest

Z ciny jenom drobnosti,zatim polstar s motivem fotbalu a tetmotriko pod dres na fotbalove treninky.Jinak chce novy mobil a to bude hlavni darek(ne z ciny)

Eva Pešková
    Guest

Koupila jsem synovi z Wish svitici herni klavesnici a po 6 hodinach prestala fungovat.Kontaktovala jsem je,nafotila fotky a poslala,vratili penize

Jana Jarmová
    Guest

Syn 11let blbne s parkurovým skákáním, takže mám objednaný batoh do školy s motivem parkuru (nevím jak se to přesně píše 😉 ), trička tepláky, náramek… a tady z obchodu Encyklopedie, které s nadšením určitě využije i do školy 😃😃😃

Vlaďka Fort
    Guest

Mě se hrozně líbí stavění modelů, myslim že v tomhle věku ideální.. loni sem koupila staroušovi model autíčka na baterku a dalo se z toho udělat 7 modýlků..

Jiří Speeder Průcha
    Guest

Co kupujeme mi není směrodatné, svého syna znáte lépe než mi, proto hlavně Vy musíte vědět, co ho zajímá, čemu se věnuje, nebo co by chtěl.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password