CZK 108.78 44%OFF | efero 6pcs=3pairs Baby Feet Mask Socks for Pedicure…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe CZK 108.78 44%OFF | efero 6pcs=3pairs Baby Feet Mask Socks for Pedicure…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Doporucuji. Jen to nezkousejte v patek… Doba, nez se po prvni aplikaci zacne odlupovat stara kuze, jsou 3 dny. Dnes je pondeli a ja vypadam, jako bych mela lepru ? ale funguje ? CZK 108.78 44%OFF | efero 6pcs=3pairs Baby Feet Mask Socks for Pedicure Exfoliating Foot Mask Remove Dead Skin Cuticles Exfoliation Peel Off Mask

CZK 108.78 44%OFF | efero 6pcs=3pairs Baby Feet Mask Socks for Pedicure Exfoliating Foot Mask Remove Dead Skin Cuticles Exfoliation Peel Off Mask

Jáňa Částková
    Guest

za ty prachy to koupite i u nas a nemusite cekat takovou dobu 🙂

Jitka Drahá
    Guest

U nás v lékárně a jmenuje se to exfoliační maska v ponožkách. Předloni byly za 150,- dnes budou asi levnější.

Renáta Libová
    Guest

Jednou jsem je z Ali zkoušela. Nestalo se nic ani mě ani příteli, vůbec žádný efekt.

Lída Lili Kolenčíková
    Guest

Me dva dny svědili hrozně nárty až jsem myslela že se zbláznim a efekt skoro žádný. Obyčejnou pemzou sundam víc

Věra Machartová
    Guest

Já si je taky pořídila a budu objednávat asi ve velkém 😃 krásně se mi sloupaly nohy…

Darina Šnajdrová
    Guest

no ja mam teda asi divne nohy 😛 Nefunguji na ne ani ty levnejsi z Ali ani ty od nas z lekarny :/

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password