Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tablety, či mobilními telefony z aliexpressu. Jak jste s nimi spokojeni případně na jaké komplikace jste přišli. Děkuji.
Jinak koukat na EU sklad kvůli DPH a CLU (na tel se clo neplatí, ale nejsem si jistý, jestli se do toho tablet vleze) a na feedbacky lidí. No a počítat s tím, že jsi bez záruky. Sám si pak rozhodni, jestli to riskovat stojí za to, nebo ne
Přesně jak píše Roman Přibyl. Nejdřív jsem se podívala na Antutu benchmark, zjistila které čínské značky mají dobré hodnocení. Nakonec máme tablety zn. Chuwi a Teclast a jsme spokojeni. Kupováno přes Geekbuying z Německa a za 3 dny byl doma.
K tomu všemu, co už je tu psaný, bych si dal pozor, aby na to byly dostupný náhradní díly. Mám takhle štos tabletů s prasklým digitizérem, kterej není k sehnání. (:
Zdravím, manžel mi koupil tento a zatím jsem moc spokojená 🙂👍👍 US $178.02 33%OFF | ALLDOCUBE 10.1″ Tablets PC iwork10 Pro Full View IPS 1920*1200 Windows10+Android5.1 Intel Atom x5-Z8350 4GB RAM 64GB ROM Tablet https://s.click.aliexpress.com/e/bVPfyYak