CZK 378.71 20%OFF | BESDER Home Security IP Camera Wireless Smart WiFi Camera…

Aliexpress Diskuze Česky: Zkušenosti, Recenze & Nákupy z Číny Forums Různe CZK 378.71 20%OFF | BESDER Home Security IP Camera Wireless Smart WiFi Camera…

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

CZK 378.71 20%OFF | BESDER Home Security IP Camera Wireless Smart WiFi Camera WI-FI Audio Record Surveillance Baby Monitor HD Mini CCTV Camera iCSee
    https://s.click.aliexpress.com/e/ZbdJBmZ excelentní, za 4nedele byla doma, teď už jen přijít na to jak se ovládá ta jejich APP

Miroslav Westik Ko
    Guest

je to snadné – mám doma 2 kousky …. na youtube jsou videa jak …Stáhnete apk
    iCSee – https://www.google.cz/search?q=icsee&oq=icsee&aqs=chrome..69i57j0l5.5450j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Pavla Bartůšková
    Guest

Podařila se vám kamera připojit na domácí wifi? Nám se nechce připojit a musíme ji používat v AP mode, což je docela nepraktický 😀

Miroslav Westik Ko
    Guest

ano jsem na domácí wifi , pokud jsem venku – vypnu apk a znova zapnu – pozor – ale přihlášení do LOCAL … pak to funguje. V nastavení se musí vložit domácí wifi i heslo. Mám tak současně v apk obě kamery

Josef Dvořák
    Guest

Mám asi dva roky. Někdy problém s připojením ( třeba na třikrát) ale jinak funguje dobře za ty peníze

Radek Slavík
    Guest

Neresil nekdo takovou kameru s pohybovym senzorem, s aplikaci, ktera pak hodi upozorneni na mobilu? Ciste ze zvedavosti..

Miroslav Westik Ko
    Guest

Radek Přikryl
    Guest

je to i outdoor?

Alexandra Janečková Říhová
    Guest

Také máme. Je to super 👍.

Petr Serbus
    Guest

Taky máme je to boj nastavit ale funguje skvěle

Kelouš Karel
    Guest

Nastavení byl boj, ale stáhl jsem český manuál, krok po kroku a na cajku, funguje skvěle

Jirka Perout TeȠcer
    Guest

Máte kdokoliv kladné zkušenosti i s jinými než jen touto kamerou? 😊

Aleš Tomala
    Guest
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Logo
Register New Account
Reset Password